WhatsApp v poslední beta verzi testuje nový editor zpráv

WhatsApp v poslední beta verzi testuje nový editor zpráv
2024-04-12T14:41:37+02:00
• 13. 4. 2024

Zdroj: Dotekamanie.cz

WhatsApp, jedna z předních aplikací pro zasílání zpráv, se opět posouvá o krok vpřed. Nejnovější aktualizace, která dorazila ve verzi 2.24.9.6 pro beta testery, přináší inovativní změny, které zlepšují uživatelskou zkušenost a usnadňují komunikaci. Zde je pohled na hlavní funkce této aktualizace.

Novinky v aplikaci WhatsApp

Testeři si mohou vyzkoušet nový editor, který zjednodušuje přidávání textu do obrázků, videí, GIFů a dalších souborů. Tato změna usnadňuje komunikaci prostřednictvím multimediálního obsahu. Nástroj pro kreslení byl zjednodušen a přesunut do spodní části obrazovky, což umožňuje snadný přístup k výběru štětců a barev. Tato úprava zvyšuje přehlednost a usnadňuje tvorbu. Testeři rovněž mohou nyní rychleji a jednodušeji vybírat barvy ze 24 výchozích možností. Tato změna zlepšuje uživatelskou interakci, zejména na větších zařízeních.

WA REDESIGNED DRAWING EDITOR SCREEN BOTTOM BAR FEATURE ANDROID 1080x2280x

Zdroj: WABetaInfo

Tyto nové funkce jsou v současné době k dispozici pouze pro uživatele beta verze aplikace WhatsApp. Pokud si přejete vyzkoušet tyto nové funkce, můžete se snadno přihlásit do beta programu přes Obchod Google Play. Pokud vám nebudou nové funkce vyhovovat, můžete se kdykoli vrátit k původní verzi aplikace. S novým editorem a vylepšeným nástrojem pro kreslení je WhatsApp připraven poskytnout ještě lepší zážitek z komunikace pro své uživatele.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat