WhatsApp pracuje na funkci přidávání konkrétních zpráv do poznámek

WhatsApp pracuje na funkci přidávání konkrétních zpráv do poznámek
2024-04-19T16:35:55+02:00
• 19. 4. 2024

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp přichází s novou funkcí, která umožní uživatelům připojit zprávu k poznámkám, což může být užitečné pro lepší správu kontaktů a informací.

Zprávy do poznámek v aplikaci WhatsApp

Nová aktualizace verze 2.24.9.17 pro beta verzi aplikace WhatsApp pro Android přináší tuto novou funkci některým beta testerům. Tato funkce je součástí vývoje, ale zdá se, že společnost WhatsApp se zaměřuje na její zdokonalování a plánuje ji integrovat do budoucích verzí aplikace.

WA ADD MESSAGE TO NOTE SHORTCUT FEATURE ANDROID 1080x2280x

Zdroj: WABetaInfo

Funkce umožní uživatelům rychle přidávat konkrétní zprávy do poznámek. To usnadní organizaci důležitých informací sdílených v konverzacích, zejména pro firmy, které chtějí sledovat důležité detaily týkající se svých zákazníků.

Uživatelé budou moci vybrat konkrétní zprávu a připojit ji k poznámkám pomocí několika klepnutí, což zvýší jejich efektivitu při organizaci informací. Tato funkce pravděpodobně slouží jako pracovní nástroj a není zatím dostupná běžným uživatelům.

Zatímco tato funkce přináší výhody v podobě zvýšeného uživatelského pohodlí a lepší organizace informací, je důležité zdůraznit, že příjemce zprávy nebude informován o tom, že byla přidána k poznámkám, což zajistí soukromí a diskrétnost. Funkce přidávání zpráv do poznámek je stále ve vývoji, ale očekává se, že bude k dispozici v některé z budoucích aktualizací aplikace.

Zdroj: wabetainfo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat