WhatsApp rozšiřuje možnost připnutí zpráv v chatu aktualizováno

WhatsApp rozšiřuje možnost připnutí zpráv v chatu [aktualizováno]
2024-04-30T15:00:04+02:00
• 30. 4. 2024

Zdroj: Dotekamanie.cz

Aktualizováno 30. 4.

Sice k oznámení dostupnosti možnosti připnutí několika zpráv došlo před měsícem, až nyní začíná být funkce dostupná pro uživatele. K dispozici je tedy možnost připnutí až tří zpráv v konkrétním chatu, přičemž si zvolíte, jak dlouhou mají být připnuté. K dispozici jsou tři volby – 24 hodin, 7 dní nebo 30 dnů. Připnuté zprávy se tedy následně objevují v horní části displeje, tedy chatu, současně s počítadlem.

whatsapp pin multiple messages official anim 800x800x

Zdroj: Android Police

Aktualizováno 24. 3.

Teprve ke konci minulého roku WhastApp nabídl všem uživatelům možnost připnutí zprávy. Uběhlo několik měsíců a dochází k dalšímu rozšíření. Není velké, ale může některé uživatele potěšit. WhatsApp nově nabízí možnost připnutí až tří zpráv. Reaguje tak na požadavek komunity uživatelů. Pokud novinku ještě nemáte k dispozici, asi si budete muset chvíli počkat.

Původní článek 15. 12.

WhatsApp již dlouhou dobu nabízí funkci, která umožní připnout si libovolnou konverzaci, nebo chcete-li chat, čímž tato konverzace zůstane v horní části na hlavní obrazovce všech chatů. Nyní pro všechny uživatele uvolňuje funkci, která tu stávající rozšiřuje na konkrétní zprávy.

Připnutí zpráv míří do WhatsApp

Nově WhatsApp umožní připnout si jakoukoliv zprávu v rámci konverzace, a to včetně různých textů, anket, obrázků nebo emotikonů. Pokud vás nějaké konkrétní zpráva zaujme, pak si ji můžete tímto způsobem udržovat stále na očích a tím pádem nezapadne mezi ostatními. Novinka bude dostupná nejen v rámci individuálních, ale také v rámci skupinových chatů.

English WhatsApp Pinned Messages 1536x864x

Zdroj: Techcrunch

Co se skupinových chatů týče, tak správci skupin budou mít možnost rozhodnout, zdali mohou zprávy připnout pouze oni, nebo všichni uživatelé. Připnutí zprávy bude fungovat stejně jako stávající funkce pro připnutí konverzací a rovněž bude možné nastavit délku připnutí, a to 24 hodin, 7 dní nebo 30 dní. Výchozí možností je připnutí zprávy na 7 dní. Novinka se aktuálně dostává do ostré aplikace pro všechny uživatele jak pro Android, tak i pro iOS.

Zdroje: techcrunch.com, gsmarena.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat