Xiaomi plánuje nový tablet Pad 7 Pro

Xiaomi plánuje nový tablet Pad 7 Pro
2024-01-07T19:35:04+02:00
• 7. 1. 2024

Xiaomi Pad 6 Pro | Zdroj: Xiaomi

1

Po vzoru loňské generace může podobný scénář potkat očekávaný model Xiaomi 14 Ultra a rovněž řadu Xiaomi Pad 7. Nicméně mezi širokou veřejnost se prozatímně dostávají pouze první specifikace tabletu Xiaomi Pad 7 Pro, kterého oproti předchůdci čeká několik příjemných vylepšení. Čínský producent s největší pravděpodobností přinese všechny novinky během letošního jara.

Naplní očekávání

Nejvyšší verze tabletu s přídomkem Pro by si měla vysloužit LCD panel o velikosti 10 palců, který bude dosahovat na 144Hz obnovovací frekvenci nebo rozlišení 2 367 x 1 480 pixelů. Za výkonnostní stránku se postaví ještě starý procesor Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu. Dále k němu připojí až 12GB operační paměť RAM a 512GB interní úložiště. Opět nelze očekávat podporu paměťových microSD karet.

Dozadu chtějí nasadit dva objektivy fotoaparátu, kde minimálně jeden z nich nabídne maximální rozlišení 50 MPx. Výraznou aktualizací projde článek baterie včetně rychlosti dobíjení. Jeho velikost nově dosáhne na hranici 10 000 mAh a také se ukáže technologie rychlého 120W nabíjení. Softwarovou část zastoupí rozhraní HyperOS vycházející z operačního systému Android 14.

Součástí konstrukce budou i čtyři reproduktory pro kvalitní zvukový zážitek. K oficiálnímu oznámení by mohlo dojít během 2. čtvrtletí a navíc se hovoří o možném uvolnění v mezinárodním měřítku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 8. 1. 2024, 15:45

Takže bude menší než 6/Pro, dokonce sem četl že 7 Pro bude jediný model a pak až Max.
No hlavně Pro verze se má dostat i do EU spolu s Xiaomi 14 Ultra a Mix Fold 4.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat