BLUETTI představuje přenosnou napájecí stanici AC70 komerční článek

BLUETTI představuje přenosnou napájecí stanici AC70 [komerční článek]
2023-12-14T16:40:54+02:00
• 14. 12. 2023

Společnost BLUETTI, která pozorně naslouchala zpětné vazbě svých uživatelů na model EB70, představuje model AC70, který byl uvedena na trh 12. prosince. Nejedná se pouze o upgrade, ale o skok vpřed v rychlosti nabíjení, výkonu, spolehlivosti UPS a chytrém ovládání prostřednictvím speciální aplikace. Pojďme se podívat.

Všestranná elektrocentrála Bluetti AC70

Přenosná stanice AC70 poskytuje výkon 1 000 W a uspokojí vaše základní potřeby, jako jsou kávovary a mikrovlnné trouby. Jde však dál, dokáže napájet 2 000W odporová zařízení, jako jsou rychlovarné konvice a fény v režimu Power Lifting. Můžete k němu připojit více zařízení najednou, protože má dvě zásuvky AC, dva porty USB-A, dva 100W porty USB-C a 12V autozásuvku.

Jako obvykle ji BLUETTI staví na odolné LiFePO4 baterii, která pojme 768Wh energie. Místo toho, abychom se bavili o číslech, přemýšlejte o tom, co s ním můžete dělat: Nabijte 15Wh kameru 45krát, spusťte 40Wh dron 15krát nebo provozujte 60W autochladničku téměř 10 hodin,. S tímto mobilním zdrojem energie vám nikde nedojde energie.

Bleskurychlé nabíjení

Model AC70 je vybaven režimem 850W AC Turbo Charging, který zvýší výkon baterie na 80 % za pouhých 45 minut a na plné nabití za pouhou 1,5 hodiny. Když spěcháte nebo jen potřebujete nouzové napájení, budete mít rychle nabito, aniž byste potřebovali hlasitý adaptér. Díky 500W fotovoltaickému nabíjecímu výkonu může být vaše AC70 plně nabita za pouhé 2 hodiny, což zajistí, že vaše napájení bude vždy na místě.

bluetti AC70 1652x918x

Spolehlivá záloha napájení

Dochází k výpadkům napájení? Žádný problém. Funkce UPS modelu AC70 poskytuje rychlou dobu přepnutí 20 ms, aby vaše citlivá zařízení, jako jsou počítače, zůstala v provozu. Potřebujete více energie během delšího výpadku proudu? Připojte jej k rozšiřujícím bateriím, jako je B80 (806Wh), B230 (2,048Wh) nebo B300 (3,072Wh), a získejte bezkonkurenční záložní systém.

Snadné sledování a ovládání

AC70 větší a přehlednější barevný displej LCD, který umožňuje snadnou kontrolu stavu baterie, vstupu/výstupu a zbývajícího času, a to i ve venkovním prostředí. Aplikace BLUETTI s rozhraním Bluetooth vám navíc umožní sledovat a dálkově ovládat jednotku v reálném čase z pohodlí spacáku při kempování.

bluettiAC70 1160x1336x

BLUETTI AC70 je ideální pro každého, kdo tráví hodně času v přírodě, na túrách, při kempování nebo kdo potřebuje praktický záložní generátor pro důležité přístroje při výpadku proudu. Pokud jednoduše potřebujete zdroj energie pro nabíjení různých zařízení a nezáleží vám na rychlosti nabíjení, pak je model EB70 určen právě pro vás.

BLUETTI AC70 – cena a dostupnost

Dne 12. prosince se AC70 objeví na evropských webových stránkách BLUETTI i na Amazonu za speciální předprodejní cenu 599 EUR, která platí do 27. prosince. Vezměte si ji teď, než bude pryč.

Potřebujete další cenově dostupné možnosti napájení? Sledujte blížící se vánoční výprodej společnosti BLUETTI od 11. do 25. prosince. A zadržte dech na novou ultrapřenosnou napájecí bestii AC2A, která bude mít premiéru v lednu 2024.

O společnosti BLUETTI

Společnost BLUETTI se od svého založení věnuje podpoře udržitelnosti a ekologických energetických řešení. Nabídkou ekologických řešení pro skladování energie pro vnitřní i venkovní použití chce společnost BLUETTI poskytovat výjimečné zážitky pro naše domovy a zároveň přispívat k udržitelné budoucnosti naší planety. Tento závazek k udržitelné energii pomohl společnosti BLUETTI rozšířit svou působnost do více než 100 zemí a získat důvěru milionů zákazníků po celém světě.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat