WhatsApp pro skupiny získává nový způsob hlasových chatů

WhatsApp pro skupiny získává nový způsob hlasových chatů
2023-11-15T15:00:53+02:00
• 15. 11. 2023

Zdroj: Dotekamanie.cz

Aplikace WhatsApp neustále prochází změnami a uživatelé se tak mohou těšit stále novým užitečným funkcím, které ještě více vylepšují uživatelský zážitek z používání aplikace. Společnost Meta si je vědoma, že není potřeba aplikaci vylepšovat jen pro jednotlivce, ale myslí i na skupinové chaty.

Novinka ve WhatsApp hlasových chatech

Skupinové chaty proto nyni získávají novou funkci, která již před časem byla spatřena v rámci beta verze aplikace. Novou funkcí, která se nyní postupně bude rozšiřovat mezi všechny uživatele, je způsob, jakým budou oznamovány, nebo zahajovány nové skupinové chaty. Uživatelé nebudou automaticky vyzvání k připojení do chatu, ale místo toho obdrží push notifikaci v podobě oznamovacího okna, ve kterém mohou klepnout na tlačítko pro připojení se do chatu.

WhatsApp Image 2023 11 13 at 1509 1200x800x

Zdroj: The Verge

Samotné ovládání hovoru pak bude umístěno v horní části obrazovky tak, aby uživatelé mohli dále pokračovat v chatování s účastníky ve skupině. Stále platí to, že veškeré hovory jsou zabezpečeny end-to-end šifrováním a je možné se najednou spojit až se 32 uživateli. Novinka se bude postupně dostávat skrze aktualizaci ke všem uživatelům, a to jak na Android, tak i na iOS.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat