T-Mobile doplňuje vánoční nabídku

T-Mobile doplňuje vánoční nabídku
2023-11-27T15:00:32+02:00
• 27. 11. 2023

Zdroj: DALL·E 3

T-Mobile spustil svou vánoční kampaň trochu s předstihem, ale dnes zde máme pokračování. Kromě bonusů kolem hardwaru jsou zde i zajímavé akce pro předplacenkáře, a nejen to.

Vánoce u T-Mobile začínají trochu dřív, láká na slevy

Další várka bonusů

Jako první T-Mobile láká na možnost koupi dvou zařízení, přičemž právě druhé je jen za 1 Kč. Například si můžete koupit kombinaci Xiaomi 13T Pro a Redmi 12C, přičemž druhý mobil přijde na 1 Kč. Tarifní dotace se budou vztahovat na celé portfolio produktů Xiaomi, takže se nabízí i kombinace s Redmi 10 5G nebo Redmi Note 12 Pro 5G. K dispozici jsou i další podobné nabídky, například sluchátka za 1 Kč.

Už je více méně zvykem, že operátor nabízí adventní kalendář. Už od dnešního dne je k dispozici v aplikaci Můj T-Mobile. Nabídnou se i soutěže o vstupenky na únorový koncert Depeche Mode nebo zájezd do Disneylandu. Také se nabídnou v aplikaci lístky do kina nebo uvítací tóny.

„Adventní kalendář je u našich zákazníků velmi oblíbená součást aplikace Můj T-Mobile. Chceme je každý rok překvapit něčím novým, proto jsme se mu rozhodli dát trochu větší prostor a letos jsme ho spojili s naším zákaznickým programem Magenta Moments. Věříme, že z nabídky tematických týdnů si vybere opravdu každý, a zároveň jsem ráda, že jeden týden můžeme opět věnovat dobré věci v podobě charitativní sbírky,“ dodává Andrea Výborná, expert řízení digitálních kanálů v T-Mobile.

t mobile 1440x810x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Pokud si během prosince nebo ledna dobijete předplacenku minimálně za 300 Kč, tak se nabídne zdarma 15 GB FUP na 7 dní nebo bezplatné volání do sítě T-Mobile. Také se nabídne rozšíření Magenta Moments o další výhody.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat