Realme chystá průměrný přírůstek V50

Realme chystá průměrný přírůstek V50
2023-09-12T15:00:13+02:00
• 12. 9. 2023

Zdroj: Realme

Úředníci z čínského orgánu TENAA dali zelenou nadcházející novince z dílny společnosti Realme, která s největší pravděpodobností dokončuje model nesoucí označení V50. Zveřejněný záznam v databázi odhaluje první vnitřní prvky a přesnější podobu telefonu. Každopádně výbava nedostane tohoto zástupce výše než do segmentu střední třídy, kde jej čeká hromada obdobných konkurentů.

Žádná hitparáda

Realme V50 ukryté pod kódovým označením RMX3783 by vpředu měl nabídnout 6,72palcový panel založený na technologii IPS LCD. Dále k displeji připisují 90Hz obnovovací frekvenci nebo dokonce Full HD+ rozlišení. Z celkových proporcí si zaslouží zmínku hmotnost 190 gramů a tloušťka 7,89 mm. Výdrž bude sice udávat článek baterie o velikosti 5 000 mAh, ale technologie rychlého nabíjení není zatím vůbec upřesněna.

Realme V50 1200x675x

Zdroj: Gizmochina

Hardwarovou stránku má zastupovat čipová sada Dimensity 6100+ od MediaTeku, ke které připojí několik paměťových konfigurací. Výrobce hodlá spárovat 4/6/8/12GB operační paměť RAM a 64/128/256/512GB interní úložiště. Z fotoaparátů příliš neosloví jak zadní dvojice (13 + 2 MPx), tak ani přední 8megapixelová selfie kamerka. Uživatelským prostředím bude doprovázet operační systém Android 13 pod rozhraním Realme UI 4.0.

Závěrem lze dodat, že zahraniční zdroje jsou přesvědčeni o tom, že k oficiálnímu představení dojde ještě koncem tohoto měsíce.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat