PanzerGlass představuje inovované příslušenství pro řadu telefonů iPhone 15 v hlavní roli s novými typy tvrzených skel a kryty s revolučním materiálem D30 komerční článek

PanzerGlass představuje inovované příslušenství pro řadu telefonů iPhone 15 v hlavní roli s novými typy tvrzených skel a kryty s revolučním materiálem D30 [komerční článek]
2023-09-14T20:02:05+02:00
• 14. 9. 2023

Se startem předobjednávek nové řady telefonů iPhone 15 představuje dánský výrobce PanzerGlass™ své inovované, a ještě odolnější příslušenství. Zákazníci se mohou těšit na tvrzená skla s mnoha variantami, oblíbené kryty vylepšené revolučním materiálem D30, nebo na ochranu jednotlivých čoček fotoaparátů – HOOPS, která nijak nezkresluje výsledky pokročilé foto sestavy, a to ani za použití blesku.

Nejlepší se stalo ještě lepším

Nová tvrzená skla PanzerGlass™ pro modely iPhone 15 přinášejí vysokou odolnost, zajímavé variace a značně zvýšenou ochranu proti poškrábání – 3x vyšší oproti loňským sklům určených pro řadu iPhone 14 a nerozhodí je tak ani přímý střet s klíči v jedné kapse. Ani tento rok nechybí v balení PanzerGlass™ skel pro iPhone 15 zakoupených u vybraných prodejců online praktický aplikátor, díky kterému bude nalepení skla otázkou minuty. Samotný aplikátor je pak vyrobený ze 100% recyklovaného plastu a je dále recyklovatelný. Novinkou je však přítomnost QR kódu na prodejním balení pro rychlý přístup k videu s návodem. Pokud by se i přesto nepodařilo sklo nalepit napoprvé správně, tak se zákazníci nemusejí ničeho obávat, jelikož PanzerGlass™ skla lze až 200krát aplikovat bez ztráty funkčnosti.

PanzerGlass 4 1200x628x

Nejprodávanější verzi skel PanzerGlass, pokrývající celou přední stranu telefonu, označovanou jako Ultra-Wide-Fit, si zákazník může vybrat také v mnoha různých variantách dle stylu využití. Kromě klasické 100% křišťálově průhledné verze nechybí v nabídce EyeCare protection sklo, které kombinuje antireflexní vlastnosti pro skvělou čitelnost na přímém slunci – nově se jedná o lesklé sklo namísto matného a filtr proti modrému světlu, který se stará o pohodlí a zdraví očí při sledování obrazovky telefonu před spaním. I přes tyto vlastnosti navíc sklo téměř nezkresluje barevné podání displeje. Ani tento rok nechybí stále populárnější varianta s filtrem pro ochranu soukromí, která zabraňuje okolí vidět obsah obrazovky uživatele.

Udržitelnost a ochrana naší planety je pro PanzerGlass™ nejen tento rok velké téma. Kromě prodejních balení PanzerGlass™ příslušenství, které jsou certifikované FSC™ (za každý použitý strom je vysazen strom nový) a lze je jednoduše recyklovat, přichází na trh novinka Re:fresh. Re:fresh je nové tvrzené sklo tvořené z 45 % z recyklovaného odpadu. I přes to nabízí vysokou odolnost a další oceňované vlastnosti PanzerGlass™ skel.

Revoluční kryty s materiálem D30

Značného vylepšení se dočkaly i velmi oblíbení kryty PanzerGlass HardCase a PanzerGlass ClearCase. ClearCase je tvořen tvrzeným sklem o tloušťce 0,7 mm a odolným TPU rámečkem s 44% podílem rostlinného obsahu – D30 Bio. Kryt nechá naplno vyniknout jedinečný design telefonu a zároveň ho díky dvojnásobné certifikaci Military Standard ochranní i při pádu z výšky 2,4 metrů. HardCase jde ještě dále a splňuje dokonce trojnásobně certifikaci Military Standard. To znamená že přežije i pád z 3,6 metrů. I tak si zachovává průhledný design a je vyroben z odolného 100% recyklovaného polykarbonátu na zadní straně a stejně jako ClearCase z TPU rámečku s 44% podílem D30 Bio. Oba kryty zaručují, že i při ošklivém pádu se budou telefony iPhone řady 15 cítit jako v bavlnce.

PanzerGlass 10 1667x1667x

D30 se ve své syrové podobě chová jako kapalina, kde molekuly materiálů volně protékají, což tomuto materiálu dává měkkost a pružnost a díky tomu je výsledný produkt schopen pohltit značné množství energie při nárazu. D30 se aktuálně nejvíce používá u chráničů na motocykly jako je helma, rukavice nebo chrániče končetin a zad. Nejen díky své odolnosti, ale hlavně pružnosti, je zde velmi oblíbený.

PanzerGlass ClearCase a HardCase pro novou řadu iPhone 15 jsou tak vůbec prvními ochrannými kryty pro mobilní telefony, ve kterých byl tento revoluční materiál použit. V samotných krytech se nachází v jeho rámečcích a zajišťuje, že kryt dokonale odpruží i ty nejdrsnější pády na beton nebo kámen. Materiál byl navíc uzpůsoben do barev rámečku krytů, tedy do černé a průhledné. Samozřejmostí je pak stejně jako minulý rok plná kompatibilita s MagSafe u HardCase a částečná u ClearCase.

Už žádné „Ups“ s PanzerGlass Hoops

PanzerGlass™ Hoops jsou ochranné skla na čočky fotoaparátu, které nejen maximálně chrání pokročilou fototechniku nových telefonů, ale hlavně nijak nezkreslují výsledné fotky, a to ani při focení s bleskem.

Oproti běžným ochranám na modul fotoaparátu jsou PanzerGlass™ Hoops tvořené samostatnými skly pro každou čočku zvlášť. Skla jsou tvrzená, odolná vůči poškrábání a nerozhodí je ani pád na kamennou podlahu. Po svých stranách jsou zakončena tenkým hliníkovým rámečkem, který zabraňuje jakémukoliv zkreslení fotografií. I zde je aplikace díky přítomnému aplikátoru, pomocí kterého se nalepí všechny kroužky najednou, otázkou chvilky.

Dostupnost, ceny a rozdělení PanzerGlass produktů

PanzerGlass skla lze najít pod třemi různými kategoriemi dle jejich udávané odolnosti, a to Gold Strength, Platinum Strength a Diamond Strength. PanzerGlass™ skla jsou až třikrát tvrzená a ochrání telefon před pády až z 2,5 metrů nebo snesou zátěž až 25 kg na svých okrajích.

Nové PanzerGlass™ příslušenství pro řadu iPhone 15 je již v prodeji na MP.cz, Alza.cz, iWant.cz, Smarty.cz, Coradia.cz, Datart.cz, Mall.cz, CZC.cz, iSetos.cz, AppleGang.cz, Noco.cz, prodejnách T-Mobile, iSpace a u dalších autorizovaných prodejců.

Doporučené prodejní ceny zmíněných produktů v závislosti na jejich provedení:

Ochranná skla PanzerGlass

  • od 699 CZK – Classic Fit (Platinum Strenght) – sklo bez rámečku
  • od 899 CZK – Ultra-Wide-Fit (Diamond Strenght) – sklo s barveným rámečkem
  • od 999 CZK – Ultra-Wide-Fit s antireflexnivní a anti-bluelight vrstvou
  • od 899 CZK – Ultra-Wide-Fit s privátním filtrem
  • od 449 CZK – Hoops – skla na zadní čočky fotoaparátu

Ochranné kryty PanzerGlass

  • od 799 CZK – HardCase (3x Military Standard)
  • od 999 CZK – HardCase s MagSafe (3x Military Standard)
  • od 999 CZK – ClearCase (2x Military Standard)

Více informací naleznete na ochrandisplej.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat