Huawei uvádí zlatou edici hodinek Watch Ultimate

Huawei uvádí zlatou edici hodinek Watch Ultimate
2023-09-16T19:35:51+02:00
• 16. 9. 2023

Zdroj: Huawei Central

Pokud se řadíte mezi fanoušky chytrých hodinek, které jsou vyrobeny z luxusních materiálů, tak nejnovějšího zástupce z dílny společnosti Huawei nesmíte rozhodně přehlédnout. Čínský gigant totiž připravil model s názvem Watch Ultimate Gold Edition a dokonce při jeho výrobě použil 18karátové zlato. To se samozřejmě podepisuje pod konečnou prodejní cenou.

Doslova chytrý klenot

Více než vnitřní výbava bude každého prvně zajímat stránka designu, kde se diamantové rytí postaralo o líbivé 3D vzory. Použité zlato lze hlavně vidět na rámečku nebo zlaté korunce. Řemínek z PVD titanu a zlata má nastavitelnou motýlkovou přezku. Hodinky díky nano mikrokrystalické keramice jsou údajně 6-7krát odolnější než kdyby byly vyrobeny z nerezové oceli.

huawei watch ultimate gold edition 1 1024x512x

Zdroj: Huawei Central

Seznam specifikací obsahuje 1,5palcový LTPO AMOLED displej s rozlišením 466 x 466 pixelů či 530 mAh baterii, která podle způsobu používání zvládne 8 až 14 dnů provozu. Nechybí ani voděodolnost do hloubky 100 metrů, NFC technologie pro bezkontaktní placení v obchodech, spousta sportovních funkcí, podpora měření EKG a okysličení krve.

Oficiální prodej začne během příštího měsíce, přičemž pro zákazníky z Evropy mají již připravenou cenovku 2 999 euro (tj. cca 73 767 Kč).

Zdroje: huaweicentral.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat