X (Twitter) představil betu služby Hiring

X (Twitter) představil betu služby Hiring
2023-08-26T13:35:02+02:00
• 26. 8. 2023

Fotka od Akshar Dave z Unsplash

Twitter změnil název na X, což vyvolalo negativní reakce napříč touto sociální sítí. Postupně se představují novinky a změny. Již nějakou dobu se ví, že se chystá i nová služba pro firmy. Nyní jsme se dočkali v podstatě jejího spuštění.

X Hiring

Novinka se jmenuje Hiring a funguje jako jednoduchá možnost nabídky práce. Dá se říci, že se jedná o první robustnější funkci pro ty firmy, které si platí ověření, které není levné. Sice firmy mohou zveřejnit příspěvek s nabídkou práce, případně s odkazem na webovou stránku, ale ten se může ztratit v záplavě obsahu.

Samotné nabídky pracovních pozic se zobrazují na profilu firmy, přičemž jsou k dispozici i na samotném okně, kde je kompletní seznam všech nabídek. Zde je také vidět místo práce a dokonce i rozsah platu. Bohužel jsme zatím nenašli nějakou fungující nabídku. Zřejmě je nutné mít i novější verzi, případně je zde zatím nějaká limitace zobrazování.

F4ZkBi8WkAAr4q 1128x1015x

Zdroj: X Hiring

Firmy jako takové mají k dispozici i nástroj na importování pozic skrze podporované systémy, případně přes XML. Zatím jde ale o beta verzi a firmy musí požádat o zařazení na speciální stránce. Dá se ale předpokládat, že se tato funkce ujme a firmy ji začnou využívat. Navíc předpokládáme, že zde vznikne i propracovanější systém propagace. Očekáváme, že i běžní uživatelé budou moci nastavit, že hledají práci. Pokud X zapracuje na této funkci, může dost konkurovat LinkedIn a případně i specializovaným službám.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat