Připravte svůj mobilní telefon na všechny nástrahy dovolené komerční článek

Připravte svůj mobilní telefon na všechny nástrahy dovolené [komerční článek]
2023-07-20T15:19:35+02:00
• 20. 7. 2023

Léto se nám pomalu dostává do své druhé poloviny a s tou přichází i další dovolené. Ať už dovolenou budete trávit u moře, v horách nebo v kempu, vždy na váš mobilní telefon čeká spousta nástrah. Je proto dobré své zařízení na letní radovánky maximálně připravit. Nikdo totiž nechce po příjezdu domů zbytečně utrácet vyšší tisíce korun za nový displej nebo skleněná záda telefonu. U některých modelů se oprava občas ani nevyplatí, jelikož je finančně stejně náročná jako pořízení nového telefonu.

Příslušenství PanzerGlass

Jedním ze známých a prověřených výrobců ochranného příslušenství je PanzerGlass, který má širokou nabídku produktů pro drtivou většinu telefonů na trhu. Ať už hledáte tvrzené sklo nebo odolný kryt, vždy budete mít u PanzerGlass jistotu, že za své peníze dostáváte opravdu kvalitní produkt.

Při pořizování skel pro telefony se čtečkou otisků prstů v displeji se nemusíte ani obávat, že byste aplikováním skla od PanzerGlass omezily její funkčnost. Skla si se čtečkami 100% rozumí a u prémiových modelů od Samsungu, jako jsou Samsung Galaxy S23 a S23+, je bezchybnost zaručená i díky přímému partnerství obou výrobců.

10167 Active Outdoor SoMe 1080x1080px EN With All 8 (1) 1080x1080x 10167 Active Outdoor SoMe 1080x1080px EN With All 7 1080x1080x

Drtivá většina vlajkových telefonů disponuje také velmi kvalitními fotoaparáty, které ovšem ale i značně vystupují z těla telefonů. I na toto v PanzerGlass myslí a má řešení pro vrcholné modely od Samsungu a Applu v podobě tvrzeného skla, které se aplikuje na celý modul zadního fotoaparátu. To se může zejména hodit při pravidelném pokládání telefonu v destinacích u moře, kde je všude po stolech písek a prach.

U krytů lze vybírat mezi PanzerGlass ClearCase, který dokonale spojuje eleganci a odolnost skrze použití tvrzeného skla a TPU rámečku nebo PanzerGlass HardCase. Ten je tvořen velmi odolným polykarbonátem a trojnásobně převyšuje svou odolností Military Standard. To znamená, že přežije i pád z výšky 3,6 metrů. U krytů pro nové řady telefonů iPhone je pak samozřejmost i plná kompatibilita s MagSafe.

PanzerGlass S23 1 (1) 1920x1080x

Nabídku doporučeného příslušenství na léto uzavírá dezinfekční sprej PanzerGlass Spray Twice a Day, který neobsahuje žádné toxické látky a neničí tak oleofobní vrstvu obrazovky na rozdíl od běžných čisticích prostředků.  Sprej zabíjí 99,99 % bakterií a byl vyvinut ve spolupráci s Dánským technologickým institutem.

Ochranné příslušenství PanzerGlass lze zakoupit například na MP.cz, Alza.cz, Mall.cz, iWant.cz, CZC.cz, Panzerprotect.cz nebo v prodejnách T-Mobile a Coradia.

PG FullHD inzerce 1 1290x675x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat