Přenosný trojitý monitor 2 x 15 palců za výbornou cenu komerční článek

Přenosný trojitý monitor 2 x 15 palců za výbornou cenu [komerční článek]
2023-07-06T11:58:24+02:00
• 5. 7. 2023
1

Pracujete často na cestách, a typický displej vašeho notebooku už pro vás není dostatečně komfortní? V tom případě máme něco přesně pro vás: Přenosné řešení, které zvětší vaši zobrazovací plochu až třikrát!

Tři displeje jen pro vás

Přenosné rozšíření monitoru snadno připevníte k jakémukoliv displeji o úhlopříčce 15 až 17 palců. Prostě je pomocí klipu připnete k rámečku monitoru vašeho notebooku. A rázem máte z jednoho displeje hned 3: svůj původní, a k tomu dva nové, každý po jedné straně. A vaše produktivita může směle růst!

Portable Monitor Extension

Zdroj: TOMTOP

Natočte si to

Co je určitě fajn: můžete myslet na ergonomii. Svoje pracovní prostředí si můžete přizpůsobit tak, aby vám maximálně vyhovovalo. Pomůže vám k tomu mimo jiné možnost nastavení obou bočních monitorů: pravý monitor si můžete natočit v rozmezí 0 – 180 °, ten levý dokonce v rozmezí 0 – 235 °. Praktická nastavitelná nožka v zadní části sestavy vám pomůže zafixovat si vše v takové poloze, která je pro vás ta pravá. Snadno a rychle.
Je jedno, jestli jste programátor, překladatel, copywriter, obchodník či náruživý hráč počítačových her: zvládnete teď mnohem více, než dříve. A mnohem pohodlněji.

Sbalte to

Tento trojitý systém rozšíření vašeho monitoru je určen pro použití jak doma, tak v kanceláři. Ale zejména na cestách: zejména tedy oceníte jeho perfektní skladnost. Když jej chcete převést na jiné místo, jednoduše je sundáte a složíte. Zabere pak opravdu minimum místa, a je snadno přenosný.

A k čemu?

Každý ze dvou postranních monitorů nabídne úhlopříčku 15 palců, širokoúhlý poměr stran 16:9, a rozlišení 1920 x 1080 pixelů. Díky své široké kompatibilitě jej připojíte nejen notebookům. Můžete jej používat i s klasickým PC, mobilními telefony, či herními konzolemi, jako jsou Playstation, Xbox, Wii či Switch, a to prostřednictvím USB-C a Mini DH konektorů. A nemusíte si trápit hlavu s ovladači: je kompatibilní jak s Windows, tak s iOS.

Portable Monitor Extension

Zdroj: TOMTOP

Za kolik?

Jestliže je běžná cena 18.000 Kč pro vás příliš vysoká, tak zbystřete: aktuálně si totiž můžete tento systém trojnásobného rozšíření monitoru pořídit za akční cenu, která je 8.550 Kč (tedy sleva 53 %). Cena je včetně DPH, a zboží k vám bude odesláno z evropského skladu (konkrétně z Německa). Tuto výhodnou nabídku můžete využít ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Václav Hanák

6. 7. 2023, 8:41

Kolik to tedy stojí, co to je těch 8.5550 Kč? :-)))

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat