Apple uvolnil iOS 17 beta 3

Apple uvolnil iOS 17 beta 3
2023-07-12T19:26:40+02:00
• 13. 7. 2023

Začíná druhé kolo testování iOS 17 beta 3: nejnovější verze už dorazila k betatesterům podílejícím se na ladění budoucí iterace systému iOS. Kromě toho jsou už také k dispozici i nové bety dalších systémů od cupertinské společnosti: macOS, tvOS, a další jablečné platformy.

Firma Apple vydala původní verzi bety 3 ve středu minulý týden. Ty nepřinesly nic nového co se týče Apple Music a HomeKitu, novinky se týkaly primárně změn v uživatelském rozhraní. V platnosti zůstává to, že i aktuální verze bety 3 je k dispozici pouze registrovaným betatesterům.

Čeká nás i první veřejná beta iOS  17

Obecně se počítá s tím, že právě tato verze iOS 17 beta 3 bude základem pro první veřejně dostupnou betaverzi iOS 17, jejíž uvedení se očekává každým dnem. Vývoj i testování tedy intenzivně pokračují tak, aby vše směřovalo k oficiálnímu představení nejdůležitějšího systému v portfoliu Applu v průběhu září 2023.

iOS 17 beta

Zdroj: MacRumors

Mimo testování systému iOS 17 se nyní Apple intenzivně věnuje opravám chyb stávajícího systému iOS 16. V pondělí totiž vyšla bezpečnostní záplata, která sice vyřešila potenciální zranitelnost systému prostřednictvím WebKitu, ovšem zároveň způsobila řadě uživatelů problémy s načítáním některých webových stránek: mimo jiné i velmi populárních, jako jsou například Facebook či Instagram. Poslední vydaný opravný patch už aktuálně není k dispozici ke stažení, a vydání nové opravy se očekává v řádu desítek hodin.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat