Redmi uvedlo základní sluchátka Buds 4 Vitality Edition

Redmi uvedlo základní sluchátka Buds 4 Vitality Edition
2023-06-13T09:37:48+02:00
• 13. 6. 2023

Zdroj: Gizmochina

Značka Redmi rozšiřuje vlastní produktovou nabídku o cenově dostupná sluchátka s názvem Buds 4 Vitality Edition. Jejich prodej pravděpodobně bude hned od startu regionálně omezen. Na ostatní trhy se sice také podívá, ale už pod upraveným názvem. Případné zájemce z pohledu funkcí nečeká žádný přepych a tím pádem si nemusí chystat nijak závratnou částku.

Hodně levné muziky

Sluchátka včetně nabíjecího pouzdra mají jednoduchý design, kde se hodí vypíchnout alespoň silikonové koncovky pro pohodlnější nošení nebo udaná hmotnost 3,6 gramů. Během sportovních aktivit může většina ocenit zvýšenou odolnost deklarovanou certifikací IPX4 a dotykové plošky například na ovládání hudebního přehrávače.

redmi buds 4 vitality edition 900x1200x

Zdroj: Sina Weibo

Mezi další vlastnosti patří 12mm audio měnič či funkce Bluetooth 5.3, která mimo jiné otevírá dveře kodeku SBC. Přítomná technologie ENC zlepšuje kvalitu hovorů a snižuje zpoždění zvuku během hraní her. Rychlé párování je připraveno mezi zařízeními v ekosystému MIUI, přičemž údajně nechybí ani podpora Google Fast Pair.

Celková výdrž sluchátek činí maximálně 28 hodin a z toho 5hodinový provoz zvládnou bez potřeby dobíjení. Oficiální prodej startuje od čtvrtka 15. června za bezkonkurenční cenu v přepočtu 307 Kč. K dispozici bude jediné provedení v bílé barvě.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat