Oppo K11 bude silnou konkurencí ve střední třídě

Oppo K11 bude silnou konkurencí ve střední třídě
2023-06-29T18:00:10+02:00
• 29. 6. 2023

Zdroj: Oppo

Květnový model s označením K11x zanedlouho v sérii doplní teprve druhý zástupce, který společnost Oppo momentálně dokončuje pod názvem K11. To potvrzuje čím dál větší počet získaných certifikací a díky jejich záznamům jsou odkryty výbavové prvky chystaného modelu. Čínský producent mu mimo jiné přiřadil kódové označení PJC110.

Lepší průměr

Firma si pro konkurenci ve střední třídě připravila AMOLED displej o úhlopříčce 6,7 palce, kde se ještě ukáže Full HD+ rozlišení, 120Hz obnovovací frekvence nebo 10bitové podání barev. Vnitřní šasi by měla vyplnit čipová sada Snapdragon 782G od Qualcommu a maximálně 12GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme interní úložiště až o velikosti 512 GB.

OPPO K11 960x640x

Oppo K11 v databázi TENAA | Zdroj: Gizmochina

Milovníci selfie snímků mají dostat k využití 16megapixelový snímač, zatímco zadní část obsadí celkem tři objektivy fotoaparátu (50 + 8 + 2 MPx) umístěné ve dvou prstencích. Odhalené fotografie nezobrazují snímač otisků prstů, kterému byl údajně vytvořen prostor přímo pod čelním panelem.

Baterie s kapacitou 5 000 mAh příjemně překvapí technologií nabíjení o rychlosti 100 Wattů. Ta dobije zařízení z 0 na 100 % za pouhých 30 minut. Softwarová stránka bude vyřešena nejnovějším operačním systémem Android 13, k němuž připojí platformu ColorOS 13.1. Závěrem je vysoce pravděpodobné, že výrobce pro mezinárodní trh vymyslí jiný název a tento konkrétní model nepřekročí hranice Číny.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat