Google po převzetí značky FitBit přidává první funkce do fitness náramků

Google po převzetí značky FitBit přidává první funkce do fitness náramků
2023-06-16T16:35:51+02:00
• 16. 6. 2023

Fitbit Luxe; Zdroj: Fitbit

Google v roce 2019 koupil značku FitBit za 2,1 miliardy dolarů a populární značka, pod kterou se na trhu objevovaly různé sportovní fitness náramky, se postupně stávala součástí tohoto technologického giganta. To, zdali akvizice přinesla pozitiva, nebo spíš negativa, by asi nejlépe vylíčili sami majitelé produktů FitBit.

Google naděluje nové funkce pro FitBit náramky

Během letošního roku postupně změní přihlašování do produktů FitBit respektive do doprovodné aplikace, která bude nově vyžadovat přihlášení přes Google účet. Aby produkty FitBit nezůstaly pozadu na za produkty, na které Google zaměřuje největší pozornost – telefony Pixel a chytré hodinky Pixel Watch, dostávají i tyto produkty pár nových funkcí.

Fitbit Charge 5 1 1560x878x

Fitbit Charge 5; Zdroj: Fitbit

Asi zásadní změnou, kterou majitelé fitness náramků FitBit mohou zpozorovat na svém zařízení, budou tři nové ciferníky. Nové ciferníky budou dostupné pro modely FitBit Charge 5, Luxe a Inspire 3. Nově u modelů Sense 2 a Versa 4 bude možné ciferníky změnit dlouhým podržením prstu na displeji. Na modelech Charge 5, Luxe a Inspire 3 bude také mnohem jednodušší spustit jakékoliv cvičení, nabídka nově nabídne všechny režimy cvičení, které jsou v zařízení FitBit dostupné. Naposledy použití cvičení bude vždy nahoře pro snadnější přístup.

Vylepšení se také dočkala funkce pro sledování menstruačního cyklu. Uživatelé budou mít možnost upravovat stavy cyklů a sledovat informace přímo na hodinkách namísto aplikace v mobilním telefonu. Na hodinkách budou nyní lépe čitelná oznámení a to i ve více jazycích. Google tyto novinky zavádí tento týden, nicméně může chvíli trvat, než se dostanou na všechna zařízení.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat