Bezdrátový domovní zvonek s kamerou 1080p komerční článek

Bezdrátový domovní zvonek s kamerou 1080p [komerční článek]
2023-06-27T18:39:55+02:00
• 27. 6. 2023
1

Baví vás moderní technologie, které umí usnadnit každodenní běžný život? V tom případě pro vás máme něco velmi zajímavého: plně bezdrátový domovní zvonek, který je vybaven také kamerou s rozlišením FullHD, a který také zvýší bezpečnost vašeho domova. Máme vaši pozornost? Tak čtěte dále.

Kamera bez drátů

Vestavěná kamera dokáže zaznamenat video v rozlišení 1080p, přičemž šířka širokoúhlého záběru je 133° horizontálně a 155° úhlopříčně. Podporuje WiFi připojení v pásmu 2,4 GHz, a obraz si můžete (prostřednictvím aplikace) zobrazit pohodlně na svém smartphonu.

Video Doorbell

Zdroj: TOMTOP

Propojení s chytrým telefonem

Co se stane, když na váš zvonek někdo zazvoní? V tu chvíli se zobrazí notifikace na vašem chytrém telefonu. V aplikaci vidíte, kdo je za dveřmi, a prostřednictvím vestavěného mikrofonu můžete snadno s návštěvníkem komunikovat. A to odkudkoliv, nezáleží na tom, zda zrovna jste doma.

Noční režim a cloud? Ano a ano.

Návštěvy nechodí jen přes den, ale i za soumraku či večer? Nevadí: zabudované infračervené LEDky zajistí jasný obraz i za ztížených vizuálních podmínek. A bez ohledu na to, zda je noc či den, se obraz zaznamenává na bezplatné cloudové úložiště. Nepotřebujete žádnou paměťovou kartu!

Zvonek? Jistě.

Video je jistě fajn věc, ale někdy je klasika prostě sázkou na jistotu. Součástí dodávky je tak i vnitřní bezdrátová jednotka zvonku, kterou můžete umístit až do vzdálenosti 10 metrů od zvonku. Vnitřní jednotka je napájena prostřednictvím USB kabelu: jednoduché, spolehlivé a funkční. Venkovní jednotka je naopak napájena zabudovaným akumulátorem o kapacitě 800 mAh, který zajistí dlouhodobou životnost. A když je potřeba, dokážete jej rychle dobít pomocí AC adaptéru či powerbanky.

Video Doorbell

Zdroj: TOMTOP

A jak v praxi?

Co je na takovýchto řešeních fajn, je že vám přinášejí nové možnosti:
Kurýr vám dovezl zásilku, a vy jste zrovna ve vaně, či v autě několik minut od domu? Žádný problém: prostě ho požádáte, ať zásilku položí za dveře, a můžete si ji vyzvednout, až budete mít možnost. Nemusí na vás čekat, a ani si nemusíte domlouvat jiný termín či někam pro balíček jezdit.
Potenciální zloděj přišel drze vyzkoušet, jestli je někdo doma? Vy ho vidíte, on vás nikoliv, a nemá tušení, jestli s ním hovoříte ze vzdálenosti 5 metrů, nebo 5.000 kilometrů.

Chcete slevu?

Zajímá vás cena? Pochopitelně. Běžná cena je 870 Kč, ale máme pro vás dobrou zprávu na konec: při využití aktuální promoakce získáte tento užitečný bezdrátový domovní zvonek s kamerou 1080p jen za 315 Kč. Tuto výhodnou nabídku můžete využít ZDE. Tak nečekejte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

zainteresovaný

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat