Tesco Mobile slaví 10 let a rozdává dárky

Tesco Mobile slaví 10 let a rozdává dárky
2023-05-30T13:35:46+02:00
• 30. 5. 2023

Fotka od Hassan OUAJBIR z Unsplash

Mobilní operátoři se snaží zaujmout nové zákazníky nejrůznějšími prostředky a v podstatě využijí každou šanci. Například Vodafone změnil ceny balíčků pro předplacenkáře a současně uvedl letní akci právě pro ně. Nyní zde máme akci od virtuála Tesco Mobile, který slaví 10 let působení na trhu.

Narozeniny Tesco Mobile

Sice operátor slaví kulaté narozeniny, ale samotné dárky nejsou pro všechny klienty. Platí jen pro ty, co mají balíčky EXTRA a datovou SIM kartu Data jsou nejvíc. První balíček přijde minimálně na 349 Kč, přičemž je součástí 20 GB dat, v případě Data jsou nejvíc je cena nastavena na 499 Kč a obsahuje 20 GB, přičemž je tato verze aktuálně v akci za 199 Kč.

„Jsme moc rádi, že můžeme naším zákazníkům nabídnout ještě lepší služby v podobě dvojnásobných dat, které se během sezony dovolených jistě budou hodit. Nakoupit si potraviny v síti Tesco nejen na letní grilování bude s dvojnásobným počtem Clubcard bodů ještě výhodnější. Nasbírané Clubcard body mohou zákaznicí v aplikaci Clubcard v průběhu několika kliknutí přeměnit na peněžní poukázky na další nákup,“ říká Tomáš Martiňák, generální manažer společnosti Tesco Mobile pro Českou a Slovenskou republiku.

Právě těmto zákazníkům, kteří mají navíc spárovanou věrnostní kartu Clubcard věnuje 20 GB dat navíc. Tato data jde čerpat i v zahraničí a samotná akce platí od 31. 5. 2023 do 31. 8. 2023. Jde tedy spíše o marketingovou akci, ale pokud jste u tohoto virtuála a splňujete podmínky, nebo vám k nim chybí třeba jen spárování věrnostní karty, tak proč toho nevyužít.

1 (9) 1683x1190x

Zdroj: Tesco Mobile

Zdroj: Tiskové zprávy

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat