Dotekomanie.cz

O2 představuje nové tarify NEO+ a službu Data naplno

Data naplno ilustracny 16 9 1778x1000x

Zdroj: O2

Když se řekne, že mobilní operátor představuje nové tarify, mnozí si představí nižší cenu nebo více služeb při zachování cen. Bohužel ne vždy to platí a dnešek patří právě mezi takové. O2 sice představuje nové tarify Neo+, ale více méně jde o zdražení.

„Ze statistik vidíme, že si naši zákazníci zvykli datovat naplno kdykoliv a kdekoliv. Prudce narůstá meziroční spotřeba dat v mobilní síti, která se rok od roku zdvojnásobuje. Zároveň vidíme vyšší datovou spotřebu v době dovolených, kdy zákazníci nejsou v dosahu své domácí nebo pracovní Wi-Fi,“ říká Silvia Cieslarová ředitelka segmentu mobilních služeb společnosti O2 a dodává: „Tím, co naši zákazníci chtějí, jsou neomezená mobilní data, kdykoliv to potřebují. Potvrdil nám to i nezávislý výzkum společnosti Kantar. Rozhodli jsme se proto přidat do všech našich tarifů Data naplno.“

Tarify NEO+

Jediná viditelná změna je u základního tarifu za 599 Kč měsíčně, kde je 1 GB FUP navíc. Oproti původnímu ale došlo ke zdražení o 50 Kč, což platí i pro další tarify, kde není nějak viditelný jiný rozdíl. Dále se tedy nabízí s 12 GB FUP za 749 Kč a následují datové neomezené tarify, kde si připlácíte za maximální rychlost připojení. Nejdražší tedy přijde na 1349 Kč s maximální rychlostí.

Zdroj: O2

Všechny tarify mají neomezené volání SMS zprávy, ale mají jednu funkci navíc, kterou O2 pojmenovalo jako Data naplno. Jde v podstatě o funkci, kdy si můžete na 24 hodin zapnout neomezené rychlost připojení. U základního tarifu můžete Data naplno využít 3x každý měsíc, o všech ostatních lze provést aktivaci 5x za měsíc. Jedna aktivace vás vyjde na 49 Kč. Jakmile je služba aktivní, zastaví se čerpání dat z FUP. Novinka je k dispozici mimo jiné i u tarifů O2 YOU a tarifu Můj první tarif. U tarifů s omezenými daty se může jednat o zajímavou funkci, ale u neomezených jde spíše o bonus a možnost využít rychlejší připojení.

„Díky Datům naplno si naši zákazníci mohou užít extra porci neomezených dat na nejrychlejší 5G mobilní síti. Ať už potřebují streamovat hudbu, oblíbené filmy a seriály, nebo postovat na sociální sítě. Hlavně se ale nemusí obávat, že je vyčerpají.“

Zdroj: O2

O2 u všech ale láká na spolupráci s AirBank, díky čemuž můžete mít tarif o 300 Kč levnější. Nové tarify začnou platit již od 1. června pro nové zákazníky.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version