Úprava kontaktů přímo v aplikaci WhatsApp již brzy

Úprava kontaktů přímo v aplikaci WhatsApp již brzy
2023-04-12T11:49:27+02:00
• 12. 4. 2023

Zdroj: Dotekamanie.cz

Do aplikace WhatsApp míří další užitečná novinka, kterou ocení nejeden uživatel. Podle zjištění webu WABetaInfo, který zkoumá novinky, které se v aplikaci testují, by se uživatelé brzy mohli dočkat možnosti úpravy kontaktů v novém rozhraní přímo v aplikaci WhatsApp.

Úprava kontaktů přímo ve WhatsApp

Novinka se objevila v beta verzi aplikace WhatsApp pro Android s číslem sestavení 2.23.8.2, 2.23.8.4, 2.23.8.5, a 2.23.8.6. Někteří beta testeři si v aplikaci všimli nového rozhraní pro úpravu kontaktů, díky kterému je možné kontakty upravovat tak, jako by se jednalo o nativní rozhraní v telefonu. V tomto rozhraní je možné upravovat jak stávající kontakty, tak i zakládat kontakty nové. Ty je možné ukládat buď do úložiště telefonu, nebo do spárovaného Google účtu.

whatsapp kontakty 387x855x

Zdroj: Android Police

Jak u nových, tak i stávajících kontaktů jsou k dispozici všechna standardní pole na která jsou uživatelé zvyklí. Hlavní výhodou této nové funkce je, že uživatelé již nebudou muset v případě vytváření a editace kontaktů přepínat, mezi rozhraním WhatsApp a standardním rozhraním pro kontakty v telefonu. Ačkoliv je novinka prozatím ve fázi testování, pravděpodobně brzy bude k dispozici pro všechny uživatele globálně.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat