OnePlus po roce oživí řadu Nord N

OnePlus po roce oživí řadu Nord N
2023-04-20T11:33:01+02:00
• 20. 4. 2023

Zdroj: OnePlus

Známá databáze Google Play Console poodhaluje nový telefon z dílny společnosti OnePlus, která by v současnosti měla pracovat na nástupci loňského modelu s názvem Nord N20 5G. Ten mimochodem byl vydán přesně před rokem. Zařízení podle aktuálních informací čeká mírná vylepšení, i když čínský výrobce s ním stále počítá do segmentu střední třídy.

Víc dospěje

Provedený zápis u Nord N30 5G (OP5958L1) potvrzuje displej s Full HD+ rozlišením, pod kterým jako překvapení poběží nevyměněný procesor Snapdragon 695 od Qualcommu. U hardwaru se vylepšení dočká až operační paměť RAM a její velikost vzroste na 8 GB. Totéž lze očekávat v případě uživatelského úložiště, kam může zavítat řešení o velikosti 256 GB.

OnePlus Nord N30 5G 751x821x

OnePlus Nord N30 5G v Google Play Console | Zdroj: Gizmochina

Seznam ještě zahrnuje operační systém Android 13, u něhož asi nebude chybět vlastní rozhraní OxygenOS. Jestliže dojde k naplnění všech spekulací, tak firma OnePlus jej uvolní do prodeje ve Spojených státech a vzejde z již dostupného zástupce Nord CE 3 Lite 5G.

To by znamenalo nasazení prvků jako je 6,72palcový displej, hlavní 108MPx objektiv nebo 5 000mAh baterie doplněná o technologii rychlého 67W nabíjení. Ovšem k oficiálnímu představení by mohlo dojít už v nejbližších dnech či týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat