Amazfit GTR 4 Limited Edition přichází s bezdrátovým nabíjením a snímačem tělesné teploty

Amazfit GTR 4 Limited Edition přichází s bezdrátovým nabíjením a snímačem tělesné teploty
2023-04-26T09:35:35+02:00
• 26. 4. 2023

Zdroj: Amazfit

Limitovaná edice chytrých hodinek Amazfit GTR 4 právě vešla do výroby. Na co se můžeme těšit? Jaká bude jejich cena? To vše se dozvíte v následujících řádcích.

Limitovaní edice Amazfit GT4

Jedná se o prémiovou verzi verze GTR 4. Hodinky Amazfit GTR 4 Limited Edition přicházejí s klasických kulatým ciferníkem s dvojicí fyzických tlačítek, což možná bude vyhovovat více těm uživatelům, kteří vyznávají klasický styl hodinek. Limitované edice v podstatě přináší stejné funkce jako klasická verze, tedy 1,43palcový AMOLED displej, nebo snímač BioTracker 4.0 PPG pro sledování tělesného zdraví. Navíc ale přináší snímač sledování tělesné teploty, který bude užitečný jako doplněk pro komplexní sledování zdraví například v době nemoci.

amazfit gtr 4 limited edition 2 1394x1030x

Zdroj: Gizmochina (se souhlasem)

Dalším rozdílem mezi jednotlivými verzemi jsou dostupné varianty. Limitovaná edice je k dispozici pouze v jedné barevné variantě a to ve stříbrné doplněné elastomerovým páskem Infinite Black. Naproti tomu klasická verze hodinek GT4 je k dispozici hned v několika barevných variantách. Významným rozdílem je pak podpora bezdrátového nabíjení, které z limitované verze činí jediný model Amazfit, který je touto funkcí vybaven. K dispozici je pak baterie s kapacitou 475 mAh, která zajistí až 14denní výdrž.

Hodinky jsou k dispozici na webových stránkách společnosti Amazfit za cenu 249,99 dolarů, což je o 50 dolarů více, než kolik stojí klasické GTR 4.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat