Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Galaxy A série, Redmi, Oppo i Flip

mobily 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – Poco, Moto a mobil se satelitním připojením

Samsung Galaxy A14 5G

Lednová novinka Galaxy A14 s podporou 5G přichází na český trh. Sice má slabší specifikace, ale Samsung zde láká na delší softwarovou podporu, což v této třídě není moc obvyklé.

Specifikace Galaxy A14 5G

Samsung Galaxy A14 4G

Samsung v tichosti uvedl i 4G verzi Galaxy A14. Ta je nově také k dispozici v obchodech. V tomto případě ale vyšší cena může mobilu spíše uškodit ve spojení se slabší hardwarovou výbavou.

Specifikace Galaxy A14 4G

Samsung Galaxy A34 5G

Samsung také přinesl model A34, který byl uveden teprve nedávno. Zde je cena již vyšší, ale odpovídají tomu i lepší specifikace, například jasnější displej, ale nabízí se také odolnost vůči vodě a k dispozici jsou i stereo reproduktory.

Specifikace Galaxy A34 5G

Samsung Galaxy A54 5G

K dispozici je také nejvybavenější model série Galaxy A. Sice má cenu jen o něco málo vyšší než výše uvedená novinka, ale nabízí se o něco lepší specifikace. Kromě optické stabilizace obrazu se nabízí i podpora eSIM.

Specifikace Galaxy A54 5G

Redmi 12C

Pokud hledáte relativně základní mobil vyznačující se hlavně nižší cenou a dobrou výbavou, neměla by vám uniknout novinka Redmi 12C.

Specifikace Redmi 12C

HONOR 70 Lite 5G

Do souboje se základními modely Galaxy A přichází novinka od Honoru, která se může pochlubit rychlým nabíjením, podporou 5G a také se může pochlubit rychlejším displejem.

Specifikace HONOR 70 Lite 5G

OPPO Find N2 Flip 5G

Na českém trhu se již objevuje rival Samsungu a láká na ohebné véčko. Find N2 Flip má velmi dobře nastavené specifikace i samotnou cenu. Dá se ale očekávat, že částka půjde o něco dolů, jakmile se mobil objeví ve větším množství obchodů.

Specifikace OPPO Find N2 Flip

Oppo Reno 7 4G

V česku se také objevuje novinka od Oppo ze série Reno. Zde se nabízí jen 4G podpora, ale jinak je mobil relativně dobře vybaven. Je škoda, že nemá novější systém, ale je zde například AMOLED displej a rychlejší nabíjení. Bohužel je cena trochu vyšší vzhledem k výbavě.

Specifikace Oppo Reno 7 4G

Exit mobile version