Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Batman mobil, Xiaomi top modely, Magic5 Lite

mobily 8 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – Poco, Vivo, Doogee

Xiaomi 13 Pro

Nejnovější top model od Xiaomi (první dojmy) se dostává na český trh. Cena odpovídá samotné výbavě, která je na nejvyšší úrovní a nechybí ani bonusové funkce a materiály.

Specifikace Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Lite

Také je k dostání nejnižší verze série 13 od Xiaomi. Cenově i samotnou výbavou se řadí do vyšší střední třídy. Dokonce je k dispozici dvojitá kamera na přední straně.

Specifikace Xiaomi 13 Lite

Realme 8 5G

Realme 8 5G není žádnou novinkou, ale na českém trhu se objevuje v nové konfiguraci. Se svou cenou ale i dnes může nejednoho zájemce nalákat, zejména když se jedná o jeden z levnějších 5G mobilů.

Specifikace Realme 8 5G

Asus ROG Phone 6D BATMAN Edition

Asus představil ROG Phone 6D v září minulého roku, ale nyní je na českém trhu k dostání speciální edice Asus ROG Phone 6D BATMAN Edition. I po více než půl roce má co nabídnout a spadá do kategorie nejvybavenějších mobilů. Tomu odpovídá i samotná cena.

Specifikace ROG Phone 6D

Honor Magic5 Lite

Další novinka od Honoru je k dostání na českém trhu. Model Magic5 Lite se navíc chlubí výsledky v testu provozu na jedno nabití. V této oblasti získal první místo u DxOMark.

Specifikace Honor Magic5 Lite

Exit mobile version