Dotekomanie.cz

Lenovo představí herní tablet Legion Y900

Legion logo 1260x700x

Zdroj: Legion.lenovo.com

Jen pár dnů před oficiálním oznámením nedokázala čínská společnost Lenovo uhlídat klíčové specifikace herního tabletu Legion Y900. Tento přírůstek s největší pravděpodobností bude mít za úkol nahradit zástupce Legion Y700 z března loňského roku. Případní zájemci se určitě mohou těšit na pořádný displej, vysoký výkon, dlouhou výdrž nebo kvalitní zvuk.

Stvořen pro hráče

Dominantou bude 14,5palcový OLED displej s vysokým rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. O hlavní výkon se postará čipset Dimensity 9000 od MediaTeku, 12GB operační paměť RAM vedle 256GB úložiště na uživatelská data. Výdrž ovládne 12 300mAh baterie podporující technologii 67W nabíjení.

Zdroj: Gizmochina

Zadní část obsadí dva objektivy fotoaparátu (13 + 5 MPx), zatímco vpředu nemá chybět 13MPx selfie kamerka. Z ostatních prvků můžeme vypíchnout osm reproduktorů od firmy JBL či populární technologie Dolby Atmos, Dolby Vision a HDR10+. Výbava je sice více než podobná s tabletem Tab Extreme, ale herní zaměření minimálně přinese speciální přepínač.

Ten by měl na obrazovce zobrazit aktuální využití procesoru a snímkovou frekvenci (FPS), což hráči ocení během hraní. Další různá nastavení obstará doprovodná aplikace Legion. Výrobce představí Legion Y900 už 21. března, kdy následně zjistíme i doporučenou prodejní cenu.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version