Dotekomanie.cz

Honor Band 7 přichází na český trh [aktualizováno]

Novy projekt 5 1280x720x

Zdroj: Honor

Aktualizováno 6. 3.

Těsně před koncem minulého roku jsme se dočkali chytrého náramku Honor Band 7, který se až nyní dostává na český trh. Již od dnešního dne je nabízen v českých obchodech za cenu 1 299 Kč ve variantách Coral Pink, Meteorite Black a Emerald Green.

Původní článek 27. 12.

Pondělní tisková konference společnosti Honor se postarala o hromadu novinek a mezi ně patří i nový chytrý náramek již v 7. generaci. Ve srovnání s předchůdcem není připravena žádná výraznější aktualizace, takže majitelé možná nenajdou jediný důvod k přechodu na tuto aktuální verzi. Každopádně Honor Band 7 za málo peněz nabídne hodně muziky.

Pro nenáročné

Přední panel nese 1,47palcový AMOLED displej s 2.5D zakřiveným sklem kolem něj. Lesklé tělo ve tvaru obdélníku bylo vyrobeno z neupřesněné slitiny kovu. Šasi vyplňuje neznáná baterie, která slibuje maximální výdrž 14 dnů. Samozřejmostí je technologie rychlého nabíjení nebo voděodolnost do hloubky až 50 metrů.

Zdroj: Honor

Konektivitu zajišťuje technologie Bluetooth ve verzi 5.2 a neschází ani standardní snímače pro měření tepové frekvence, okysličení krve či sledování spánkové aktivity. Navíc sportovci mohou vybírat z 96 sportovních režimů. Výrobce sice uvádí podporu plateb v obchodech, ale za pomoci NFC čipu tomu tak asi nebude.

Vše uzavírají funkce jako ovládač hudebního přehrávače, aktuální počasí, dálkové ovládání spouště fotoaparátu a také funkce nalezení spárovaného zařízení. Obchodníci začnou od 6. ledna 2023 prodávat celkem tři barevné verze (černá, modrá, růžová) za doporučenou cenu v přepočtu 814 Kč.

Zdroje: ithome.com, gizmochina.com, item.jd.com

Exit mobile version