Dotekomanie.cz

Infinix Smart 7 se chlubí velkou baterií a LED na přední straně

smart 7 1204x691x

Zdroj: Infinix

Inifinix patří mezi spíše novější společnosti na globálním trhu, ale existuje již několik let. V poslední době jde vidět, že se snaží nabídnout velmi zajímavé smartphony, nebo spíše takové, které mají netradiční specifikace. To ale není až tak moc případ dnešní novinky Infinix Smart 7, která zapadá do nejnižší kategorie.

Infinix má nově dva modely Zero 5G 2023, jeden dostal označení Turbo

Infinix Smart 7

Jak již bylo napsáno, Infinix Smart 7 se bude hlavně chlubit cenou. Ta je nastavena v přepočtu přibližně na 1970 Kč, což je skutečně málo i na dnešní poměry. I tak se mobil může pochlubit baterií s kapacitou 6000 mAh. Vzhledem k tomu, že displej má jen HD+ rozlišení, tak lze předpokládat, že vydrží při běžném používání i pár dnů.

Zdroj: Infinix

Další zajímavou specifikací je před LED přisvícení pro selfie maniaky. Bohužel kamera má jen 5MPx rozlišení, takže nelze očekávat nějak velké zázraky. Infinix se také chlubí vyšší jasem displeje v této cenové kategorii, ale hodnota 500 nitů asi nikoho „neoslní“. Zbytek specifikací odpovídá nastavené ceně.

Infinix Smart 7 má v základu jen Android 12 a co se týče konektivity, tak je zde jen to nejnutnější společně s LTE. Očekáváme, že se tento mobil objeví i na evropském, případně českém trhu, ale zatím nevíme, kdy se tak stane.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version