TAG Heuer představil Connected Calibre E4

TAG Heuer představil Connected Calibre E4
2023-01-15T15:00:15+02:00
• 15. 1. 2023

TAG Heuer Connected Calibre E4; Zdroj: TAG Heuer

Společnost TAG Heuer patří mezi luxusní výrobce hodinek, a to hlavně ve světě chytrých, tedy se systémem Wear OS. Nyní jsme se dočkali novinky TAG Heuer Connected Calibre E4, nových hodinek s tímto systémem.

TAG Heuer Connected Calibre E4

Vyznat se mezi modely této společnosti je trochu komplikovanější, jelikož pod jedním označením se může skrývat i několik typů a také variant. Nyní zde máme TAG Heuer Connected Calibre E4 42mm, což je menší verze oproti původním modelům, které mají 45mm. Nabízí se 1,28palcový displej s technologií OLED a s rozlišením 416 x 416 pixelů.

Samotná konstrukce používá titan druhé třídy, takže se nabízí přidaná hodnota a také . Zde je cena nastavena na 2 350 dolarů. Naopak zde máme model s cenou 2 500 dolarů u verze Golf Edition. K této variantě jsou navíc i tři golfové míčky s logem TAG Heuer v balení. Ale to podstatnější je podpora 40 000 golfových hřišť s automatickým sledováním postupu.

Ještě je zde verze TAG Heuer Connected Calibre E4 Sports Edition s cenou 2 600 dolarů. Zde se firma vrátila k velikosti 45mm, čímž i narostl displej na 1,39 palců s rozlišením 454 x 454 pixelů. Zde došlo k výměně titanu za keramiku. Bonusem je funkce Trail & Hiking, která sleduje výkon i s využitím barometru.

Hodinky budou k dispozici ke konci měsíce. Je zvláštní, že ač se jedná o novinky, nemají k dispozici nejnovější verzi systému. Ta se na ně dostane později. TAG Heuer si nechal většinu specifikací pro sebe, ale dá se předpokládat standardní výbava se Snapdragonem 4100, NFC, GPS a dalšími funkcemi.

SBR8A80EB0259 00 498x998x

TAG Heuer Connected Calibre E4; Zdroj: TAG Heuer

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat