Proč jsou chytré hodinky ARMODD ideálním vánočním dárkem? komerční článek

Proč jsou chytré hodinky ARMODD ideálním vánočním dárkem? [komerční článek]
2022-12-12T07:38:41+02:00
• 12. 12. 2022

Česká značka ARMODD má obrovskou konkurenční výhodu. Ve své cenové hladině za nabízený komfort/vzhled/funkce chytrých hodinek nemá přímého konkurenta. Už to značku perfektně předurčuje k ideálu snadno dostupného dárku na Vánoce pro vaše blízké. 

Šest let působení na trhu přináší své plody. Značka ARMODD velmi dobře zná svého klienta a ví, co on přesně od chytrých hodinek očekává – kvalitu materiálu, design, prémiovost, českou lokalizaci, kompatibilitu se všemi telefony na trhu a bohatost funkčních možností. Letos přichystala značka 4 nové prvotřídní modely chytrých hodinek. Pojďme si je představit. 

ARMODD Squarz 11 Pro

Model ARMODD Squarz 11 Pro je určen pro dámy a pány. Ideálním dárkem bude pro osobu, která miluje spojení jednoduchosti s precizností. Vše začíná magickým displejem, který disponuje jemným rozlišením 420 x 485 pixelů a v kombinaci s bezrámečkovým designem tvoří velmi atraktivní záležitost. 

ARMODD

S ARMODD Squarz 11 Pro můžete využít Bluetooth volání, dálkové ovládání hudby a sledovat díky různým funkcím zdraví vašeho organismu a životního stylu. Sportovně založené jedince potěší až 11 sportovních režimů pro detailní sběr dat o vaší aktivitě. 

ARMODD Silentwatch 5 Pro

Model ARMODD Silentwatch 5 Pro je delikátní gentlemanskou záležitostí. Ideálním dárkem tedy budou pro pány všech věkových kategorií. Svým vzhledem a funkčním rozhraním jsou hodinky perfektně přizpůsobeny pro mužský svět v celém svém rozsahu, ať už s nimi jde na schůzku nebo na výlet. 

ARMODD

A na co se pánové mohou tedy těšit? Bezrámečkový 1,5″ displej s vysokým rozlišením a výbornou čitelností i na přímém slunci, a to vše v prémiovém kovovém zpracování. Dále např. volání za pomocí Bluetooth, měření funkce tepu, dechu, spánku nebo krevního tlaku a vyhodnocování dalších sportovních činností. 

ARMODD Wristcandy 3

ARMODD

Model ARMODD Wristcandy 3 se bude úžasně vyjímat na každé ženě. Pánové, tohle je přesně ten typ ideálního dárku, co si vaše partnerka přeje!  A protože Vánoce mají být štědré, tak navíc dostane i designová bezdrátová sluchátka ARMODD Earz. 

Mezi benefity Wristcandy 3 patří kovové tělo a displej s vysokým rozlišením. Bluetooth volání a dálkové ovládání oblíbeného hudebního playlistu. Výběr z více než 200 ciferníků a komplexnost sportovních, zdravotních a prakticky životnímu stylu uzpůsobených funkcí vám budou radostí i pomocí na doslova každém vašem kroku. 

ARMODD Silentband GPS 3

Model ARMODD Silentband 3 GPS si oblíbí dámy a pánové se sportovním srdcem. Jde o ideální dárek pro jedince, pro které je obecně pohyb důležitým aspektem v životě. Hodinky disponují precizní GPS lokalizací pro zaznamenání až 37 sportovních aktivit i bez mobilního telefonu. A zobrazují mapu se záznamem trasy.  

ARMODD

Pro takovou práci „v terénu“ prodlužuje hodinkám životnost prémiové Gorilla Glass sklíčko. Tudíž, váš „sportovní parťák“ je připraven k výkonu za každé situace. Dále se těšte na měření tepu, tlaku, spánku, kalorií, upozornění na hovory, zprávy, e-maily a spoustu dalších informačních kanálů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat