Dotekomanie.cz

Motorola a Android 13 – stránka podpory prozrazuje, kdo se může těšit [aktualizováno]

g42 2507x1672x

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 14. 12.

Společnost Motorola upřesnila seznam zařízení, která dostanou aktualizaci na Android 13. Došlo k významnému rozšíření a nyní seznam obsahuje následující modely:

Původní článek 20. 8.

Google vydal Android 13 letos trochu dříve, přičemž aktualizace již zamířila na smartphony Pixel, což není překvapující. Otázkou ale je, který výrobce obsadí druhé místo v případě rozeslání aktualizace na své mobily. Zatím jsou na některé modely dostupné beta verze a případně výrobci začínají pomalinku slibovat příchod Androidu 13. Nyní zde máme informace od Motoroly.

Nové ColorOS 13 od Oppo dostane 35 zařízení do konce roku

Aktualizace pro mobily Motorola

Sama společnost ještě nevydala oficiální tiskovou zprávu, co se týče aktualizací mobilů na Android 13. I tak uvádí tyto informace na stránce podpory pro smartphony. Bohužel není k dispozici jednotný seznam, přičemž samotná informace je zahrabaná u jednotlivých modelů. Redaktoři webu GSMArena si dali tu práci a prošli každou stránku podpory pro uvedené mobily.

Zdroj: Motorola

Podařilo se jim zjistit, že následující mobily mají přímo uvedeno, že dostanou Android 13. Zatím je ale takto označeno jen 10 smartphonů:

Netvrdíme, že se jedná o konečný seznam a možná se ještě bude rozšiřovat. Zde si jednoduše budeme muset počkat na tiskovou zprávu nebo jiné oficiální prohlášení. Zatím se mohou majitelé těchto modelů těšit na Android 13. Jen je škoda, že není uvedena informace, kdy bude nová verze k dispozici.

Zdroje: androidauthority.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Exit mobile version