iPhony 14 Plus za 185 Kč? Stačí vyměnit starý telefon za nový komerční článek

iPhony 14 Plus za 185 Kč? Stačí vyměnit starý telefon za nový [komerční článek]
2022-12-08T17:18:38+02:00
• 7. 12. 2022

Zdroj: Apple

Děláte si zálusk na nový iPhone a čekali jste na ideální příležitost? Teď ji máte. iPhone 14 a iPhone 14 Plus jsou nyní ještě výhodnější a v rámci revoluční služby je můžete u Mobil Pohotovosti pořídit za necelé dvě stovky měsíčně. Pokud totiž prodáte svůj starý telefon, může vás nový iPhone 14 Plus vyjít klidně jen na 185 Kč x 26 měsíců.

iPhone 14

Nové iPhony 14 jsou v prodeji teprve necelé tři měsíce, ale vyměnit svůj starý telefon za novinku od Applu nebylo dosud výhodnější. Pokud teď například upgradujete z iPhonu 13 na nový iPhone 14 Plus, vyjde vás obměna jen na 14 490 Kč, anebo na 618 Kč měsíčně, a ještě získáte k telefonu zdarma prodlouženou 3letou záruku. Pokud ale využijete revoluční službu Koupíš, Prodáš, Prodáš, Splácíš, zaplatíte za nový iPhone 14 Plus pouhých 185 Kč měsíčně.

A jak je to možné? Celé kouzlo spočívá právě ve oné speciální službě, která je na českém trhu naprosto unikátní. V Mobil Pohotovosti vám totiž už teď – s předstihem dvou let – vykoupí nový váš nový iPhone 14, ale přitom vám ho nechají. Navíc ještě z ceny odečtou hodnotu vašeho starého telefonu. A právě díky tomu za nový iPhone zaplatíte tak málo.

Upgradovat přitom nemusíte jenom z iPhonu, ale z jakéhokoli telefonu jiných značek, které Mobil Pohotovost vykupuje, a vlastně i z jakéhokoli jiného zařízení (chytré hodinky, notebooky, tablety nebo dokonce herní konzole). Cenu svojí obměny si snadno můžete nechat spočítat v kalkulačce na odkazu níže.

129746 3 550x550x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat