Ušetřete za vánoční dárky! Mobilní telefony nebo chytré hodinky právě teď se slevou až 3 000 Kč! komerční článek

Ušetřete za vánoční dárky! Mobilní telefony nebo chytré hodinky právě teď se slevou až 3 000 Kč! [komerční článek]
2022-11-08T16:20:34+02:00
• 8. 11. 2022

Nakupujte vánoční dárky s předstihem? Víte, že jeden z nejčastějších dárků, které rozbalíme pod stromečkem, je jednoznačně mobilní telefon? Díky největší slevové akci roku, BLACK FRIDAY, se nakupovat vánoční dárky už teď rozhodně vyplatí. Až do konce listopadu nakoupíte elektroniku značky Honor až o 3 000 Kč levněji než je běžná cena.

Natáčejte videa na mobil ve filmové kvalitě

Představte si, že už nepotřebujete kameru ani těžký zrcadlový fotoaparát. S pokročilou technikou v mobilních telefonech natočíte klidně celovečerní film i na mobilní telefon. Novinka poslední sezóny, mobilní telefon HONOR Magic4 Pro, má navíc certifikovanou zabudovanou filmovou technologii IMAX Enhanced. Nemusíte být profesionální kameraman s profesionální výbavou. Stačí vám jenom mobilní telefon, který všechnu práci udělá za vás. HONOR Magic4 Pro seženete právě teď exkluzivně na Alza.cz za akční cenu jen 24 990 Kč:

HONOR Black Friday 001 HONOR Magic4 Pro 2624x984x

Luxusní foto mobil v krásném designu za skvělou cenovku

Stylový foto mobil v elegantním barvách posbíral celkem 21 ocenění na technologické výstavě IFA v Berlíně v kategorii „Nejvýhodnější nákup“. Vůbec poprvé u mobilního telefonu v této kategorii najdete hned dva hlavní fotoaparáty. 54MPx kameru doplňuje ještě 50MPx ultra širokoúhlý a makro fotoaparát zároveň. Pro dokonalou kvalitu fotek i videí za jakéhokoliv špatného osvětlení perfektně poslouží zabudovaný špičkový světelný senzor SONY IMX800. Nechybí unikátní funkce tzv. duálního natáčení. Na jeden záběr natáčíte více videí, např. na selfie a zadní kameru naráz. HONOR 70 navíc umí tzv. Sólové vystřižení, kdy natáčíte skupinku lidí i jednotlivce zároveň naráz jedním kliknutím. Právě teď u českých prodejců jen za 11 990 Kč ve verzi 8 GB RAM + 128 GB ROM. Vyšší verzi 8 GB RAM + 256 ROM seženete jen za 12 990 Kč.

HONOR Black Friday 001 HONOR 70 8GB RAM 256GB ROM 3200x1200x

Super tenký mobil s kvalitní foto výbavou

Hledáte lehounký a tenký mobil právě tak akorát do ruky? HONOR X8 je super praktický telefon s velmi dobrou foto výbavou. Navíc se může pochlubit FullView displejem s velmi vysokým rozlišením Full HD+ a opravdu tenkými rámečky. Díky nim zabírá obrazovka 93,6 % čelní plochy telefonu, což je jedna z nejvyšších hodnot v této cenové kategorii. Zadnímu panelu dominuje čtyřnásobný fotoaparát s 64Mpx hlavním fotoaparátem, který doplňují 5Mpx širokoúhlý fotoaparát se zorným úhlem 120 stupňů, 2Mpx makro fotoaparát a další 2Mpx fotoaparát, se kterým vykouzlíte na snímcích bokeh efekt. Právě teď ve slevě jen za 5 190 Kč.

HONOR Black Friday 001 HONOR X8 3200x1200x

Bez celodenní výdrže baterky a rychlo nabíjení už to dnes nejde

Potřebujete mobil, který vydrží celý den? HONOR X7 s velkou kapacitou baterie 5 000 mAh a moderním úsporným hardwarem zajistí, že se vybití baterie opravdu bát nemusíte. Na jedno nabití se v klidu postará až o 20 hodin sledování filmů nebo videí online nebo až o 49 telefonování. Díky 22,5W rychlo nabíjení máte už po 10 minutách dost baterie až na další 3 hodiny. V BLACK FRIDAY super slevě jej pořídíte jen za 4 290 Kč.

HONOR Black Friday 001 HONOR X7 3200x1200x

Praktický mobil za bezkonkurenční cenovku

Nezajímají vás extra funkce, ale potřebujete praktický mobil, co něco vydrží? HONOR X6 s velkou kapacitou baterie vám bez problémů vydrží i při větším zatížení celý den. A pokud se náhodou vybije, díky integrovanému rychlonabíjení máte nabito za chvilinku. Uživatelské rozhraní běží na posledním Androidu 12. 64GB interní paměť navíc můžete rozšířit až o 1 TB díky MicroSD. Ve slevě právě teď k dostání jen za 3 790 Kč!

HONOR Black Friday 001 HONOR X6 3200x1200x

Chytré hodinky s nadčasovým designem

Elegantní design a spousta chytrých funkcí, to je to, co dnes chceme od chytrých hodinek. Zkuste třeba poslední model našlápnutých hodinek HONOR Watch GS 3. Mají nejen luxusní elegantní a super tenký design, ale nechybí ani měření víc jak 100 sportovních režimů. Navíc 6 sportovních aktivit je automaticky detekováno, pokud s takovou aktivitou právě začnete. Samozřejmostí je také monitorování celkového zdravotního stavu, jako je např. vysoce přesné snímání srdeční frekvence nepřetržitě 24 hodin nebo měření okysličení krve, které může upozornit na náhlé zhoršení zdravotního stavu. Chytré hodinky HONOR Watch GS 3 právě teď jen za 4 490 Kč seženete např. na:

HONOR Black Friday 001 HONOR Watch GS 3 3200x1200x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat