Dotekomanie.cz

T-Mobile představuje vánoční nabídku

resize image transformed 2220x876x

Zdroj: T-Mobile

Se speciální vánoční akcí se pochlubil operátor O2, v rámci které nabízí slevy na zařízení, ale také je k dispozici limitovaný tarif za necelých 250 Kč s 1,5 GB FUP. Vodafone zatím jen láká na tarif za 297 Kč s 1,5 GB FUP a neomezeným voláním do všech sítí. Virtuálové se také přidávají a mají v nabídce například 10 GB za 250 Kč, nebo upravují nabídku po omezenou dobu, v rámci které jsou například navýšeny odměny za dobíjení. Nyní přichází se svou akcí T-Mobile.

Vánoce nejen o slevách

V první řadě T-Mobile opakuje akci, v rámci které můžete zakoupit jeden mobil se slevou při podpisu smlouvy na 24 měsíců a druhá mobilní telefon dostane za korunu.

Zdroj: T-Mobile

Později budou k dispozici další podobné nabídky:

„Chceme, aby naše vánoční nabídka byla opravdu pro všechny, a proto jsme v rámci tarifních dotací rozšířili výběr hardwaru i na televize a notebooky. Loňský rok nám potvrdil, že zákazníci oceňují širší výběr a tuto možnost rádi využijí,“ uvedl Arslan Javed, manažer segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile.

Samozřejmě se nezapomnělo na běžnější odměny pro všechny. Pokud si dobijete předplacenou kartu částkou 300 a více korun, dostanete neomezené volání v síti operátora a neomezená data na týden. Zároveň se nabízí 50% sleva na datový balíček Internet za rok, jehož běžná cena je 1398 Kč.

Také dojde ke spuštění adventního kalendáře v období od 1. do 24. prosince, který bude dostupný v aplikaci Můj T-Mobile a každý den přinese nějakou odměnu nebo dáreček.

Pro firemní zákazníky

Pod hlavičkou T-Business je také připravena speciální vánoční nadílka pro živnostníky a drobné podnikatele. Pokud si od 1. 11. 2022 až do 31. 1. 2023 pořídí B2B DSL pevný internet a k tomu TV Tarif M, zaplatí za tuto kombinaci v rámci vánoční akce pouhých 548 Kč na prvních 6 měsíců.

Firemní zákazníci s rámcovou smlouvou získají od 8. 11. neomezená data na 7 dní nebo na 30 dní zdarma při zakoupení balíčku Mobilní internet Extra nebo Mobilní internet Extra Nastálo. Novinkou jsou velmi zajímavé odměny od vybraných partnerů, které budou od stejného data k vyzvednutí v aplikaci Můj T-Mobile.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version