Díky Black Friday máte doživotní originální licenci Windows 10 Pro za neuvěřitelných 350 Kč a MS Office za 600 Kč komerční článek

Díky Black Friday máte doživotní originální licenci Windows 10 Pro za neuvěřitelných 350 Kč a MS Office za 600 Kč [komerční článek]
2022-11-27T21:44:58+02:00
• 25. 11. 2022

Udělejte si radost nákupem klíčů k produktům zakoupením nového licenčního klíče k produktům Microsoft za skvělou cenu. Listopadové ceny připravil eshop Scdkey. Ten spustil akci, která nabízí slevu 25 % na klíče k různým softwarům od společnosti Microsoft. Za nízké ceny můžete získat například Windows 10, Windows 11 a Microsoft Office 2019 nebo zmíněné programy v kombinaci dohromady za ještě nižší ceny. Vše potřebné pro svůj počítač naleznete na webu Scdkey.com. Pro slevu stačí použít náš slevový kód DT25.

22 51 2560x1440x

Slevy na Windows 10 a MS Office při Black Friday

V rámci slevové akce můžete získat například operační systém Windows 11 Pro za za úžasnou cenu 480 Kč nebo starší Windows 10 ve verzi Pro za bezkonkurenčních 350 Kč. Listopadová nabídka na skvělé licenční klíče za bezkonkurenční cenu je platná pouze v internetovém obchodě Scdkey.com. A pokud si nevyberete z produktů Microsoft, mají též k zakoupení i spoustu her či příslušenství k počítači, jako jsou myši či mechanické klávesnice.

Konec listopadu díky Black Friday přináší neodolatelné ceny

Veškeré zakoupené klíče jsou zcela legální, nemusíte se bát, že by se jednalo o tzv. šedý přeprodej. Klíče jsou originální, pochází od Microsoftu, nejsou nakupované z kradených karet. Nekalé praktiky s prodejem nekvalitních klíčů pro programy jsou typické pro prodavače, kteří klíče získali nekalou cestou, kde nemáte jistotu, že klíč dostanete, zda bude fungovat a zda bude fungovat dlouhodobě. Zde se bát žádných problémů nemusíte, vše je legální, čemuž odpovídá i cena. Nekalí přeprodejci nabídnou klíče například pro Windows kolem 200 Kč, zde za necelých 500 Kč dostanete klíč s jistotou, že jej kupujete od zavedeného prodejce s čistými praktikami.

SK DT25 221122 1 1200x675x

Pro získání slevy 25 % je potřeba v košíku zadat kupón DT25.

Obchod Scdkey navíc nemá žádné skryté poplatky za zboží ani za platbu. Případně můžete využít i poukázky na herní konzole PlayStation, pořídit si kupón do iTunes či na Steam, Origin, PlayStation či Uplay nebo si pořídit antivirové programy ve slevě.

Pokud vás tato nabídka zaujala, pak neváhejte a objednávejte, akce s 25% slevou trvá do konce roku, pro slevu použijte kód DT25. Nakupování u Scdkey je tak snadné, jak jen je to možné! Brzy po objednání obdržíte e-mail s aktivačními klíči zvoleného produktu – a nebudete čekat dlouho! Za pár minut je aktivační kód ve vaší e-mailové schránce a můžete jej na počítači rovnou aktivovat. V případě jakýchkoli dotazů vám zákaznický servis service@scdkey.com poskytne rychlou a rozsáhlou podporu, kterou potřebujete. Navíc je podpora dostupná 24/7, komfort je při nákupu je zaručen.

Keysbuff

Jak aktivovat licenční klíče?

Po zaplacení obdrží kupující na e-mail uvedený při registraci produktový klíč OEM, který lze aktivovat přímo v samotném systému Windows 10 v další části – „Start“ → „Nastavení“ → „Systém“ → „O programu“ → „Změnit klíč produktu“ (v této nabídce je třeba zadat obdržený klíč OEM).

Keysbuff

Po aktivaci OEM klíče se v sekci Aktivace zobrazí následující zpráva: „Systém Windows je aktivován pomocí digitální licence propojené s vaším účtem Microsoft.“ Upozorňujeme, že aktivovaný klíč Windows 10 je vázán na základní desku počítače. Pokud počítač vyměníte, budete muset pro další použití klíče kontaktovat podporu společnosti Microsoft.

Keysbuff

Pokud jde o aktivaci sady Office, je situace ještě jednodušší. Stačí přejít na oficiální stránku produktu, případně otevřít program v počítači a poté se přihlásit pomocí účtu Microsoft. Poté zadejte produktový klíč (který vám bude zaslán e-mailem po zaplacení zboží) do speciálního pole, zadejte svůj region a preferovaný jazyk a klikněte na tlačítko „Další“. Pokud jste postupovali správně, měli byste být schopni stáhnout Office do svého počítače. Pokud jste aktivovali již nainstalovaný Office, změna se projeví rovnou.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat