Chytré hodinky ARMODD Silentwatch 5 Pro – It’s A Man‘s World? Yes! komerční článek

Chytré hodinky ARMODD Silentwatch 5 Pro – It’s A Man‘s World? Yes! [komerční článek]
2022-11-20T20:40:19+02:00
• 18. 11. 2022

56 let stará slova v úvodu proslulé balady legendárního „praotce“ funkové hudby Jamese Browna jsou zde na pravém místě. Protože nové chytré hodinky české značky ARMODD Silentwatch 5 Pro naprosto přirozeně vystihují. Svým vzhledem a funkcemi plně aspirují na ideální dárek pod stromeček pro každého muže.  

  • Navíc v rámci probíhající akce Black Friday můžete chytré hodinky koupit za neuvěřitelně dobrou cenu! Pod parádní dva tisíce korun, a to navíc kompletně v českém jazyce! Kupte dokonalou vstupenku do pánského světa.

Až dotyčný při rozbalování dárků následně „zacinká“ krabičkou, okamžitě si uvědomíte, proč bude obdarovaný radostně překvapen. Díky perfektnímu designu, prémiovému kovovému zpracování, Bluetooth volání, pestrosti funkcí, široké nabídce ciferníků a kompatibilitě se všemi telefony – Android a iPhone. 

Úžas má jméno: Perfektní displej 

Česká značka označuje chytré hodinky Silentwatch 5 Pro jako svou vlajkovou loď, kterou nabízí ve dvou barevných variantách – černou a stříbrnou. A když se podíváte na kvalitně zpracované displejové řešení, tak pokýváte hlavou a řeknete si: „Jo, nice.“ Ten displej je opravdu velkým počinem a v této cenové kategorii obrovským benefitem.

ARMODD

Jde totiž o dosud největší 1,5″ plně dotykový displej s nejvyšším rozlišením 454×454 pixelů ve své „lize“. Těšte se na výbornou čitelnost na přímém slunci a zobrazení času i po zhasnutí hlavního ciferníku. Nezanedbatelnou složkou je i prémiové kovové zpracovaní těla hodinek. Detaily jsou mocné a rozhodují. 

Stylovost má jméno: Volání přes Bluetooth

Víte, jak moc by se taková funkce v minulosti hodila např. pistolníkům z Divokého Západu, aby si rychleji upřesnili čas, kdy se jde na „jednoho“ panáka do salónu, kdy je sraz na „přestřelku“ apod.? Moderní „kovbojové“ společenského života 21. století to moc dobře vědí. Proto jsou Silentwatch 5 Pro skvělou pomůckou pro rychlé vyřízení hovoru s přáteli nebo rodinou.

ARMODD

A co šikovného dále umí chytré hodinky? Informují vás o SMS, e-mailech, zprávách z aplikací, které si můžete pohodlně přečíst, aniž byste museli lovit telefon z proklatě nízko pověšených „pistolnických“ kalhotových kapes. Pak je tu funkce hlasového asistenta, rozdělení displeje, nalezení ztraceného telefonu nebo předpovědi počasí. Samostatnou kapitolou je široká nabídka ciferníků (až 200 v základním modu) a možnost tvorby originálního ciferníku dle vašeho gusta.

Spolehlivost má jméno: Nikdy nezapomenou 

Člověk toho chce o sobě tolik znát, ale všechno si to pamatovat? Teď na to budete mít spolehlivého parťáka. Silentwatch 5 Pro si vše zapamatují za vás – kolik toho ujdete, kolik kalorií spálíte, jaký máte tep, krevní tlak, saturaci kyslíku a EKG. Vše měří a vyhodnocují. Paráda. A vy se můžete soustředit na to, co potřebujete. 

ARMODD

11 vyladěných sportovních režimů je zase připraveno pořádně prověřit odhodlané svaly a vytrvalost. Hodinky vám tak např. pomohou detailně sbírat data při chůzi, běhu, cyklistice, skoku přes švihadlo, běhu na páse atd. Vše pak uvidíte v mobilní aplikaci (také v českém jazyce), kde si můžete sledovat váš osobní pokrok. 

Solidnost má jméno: Dlouhá výdrž

A jak jsou na tom chytré hodinky s technickými parametry? Vzorně plní standardní požadavky aktivního uživatele. Voděodolnost IP67, rychlé magnetické nabíjení a skvělá výdrž baterie až 20 dní na jedno nabití.

ARMODD

Počkat, pořád se bavíme od začátku do konce o stejném modelu chytrých hodinek v té stejné cenové relaci? Ano, je tomu tak. Česká značka ARMODD si dává pečlivě záležet, aby mohla nabídnout dobrou kvalitu za rozumně nastavenou cenu. A proto mohou být Vánoce 2022 perfektním zážitkem. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat