Vivo X80 Lite je odlehčená vlajkovka. Zaujme cenou, výbavou i dárky komerční článek

Vivo X80 Lite je odlehčená vlajkovka. Zaujme cenou, výbavou i dárky [komerční článek]
2022-09-21T18:19:17+02:00
• 21. 9. 2022

Zdroj: Vivo

Nové vivo X80 Lite vstupuje úderem dnešního dne do prodeje. Odlehčená verze vlajkového modelu zaujme hned v několika aspektech a nabídne i speciality, které rozhodně stojí za pozornost. Pokud si na novinku děláte zálusk a chcete ji pořídit co možná nejvýhodněji, vyplatí se zamířit na stránky Mobil Pohotovosti. Jedině tam totiž k vivo X80 lite dostanete slevu, bonus 1 000 Kč na výkup a ještě záruku na 3 roky zdarma.

Chameleon se skvělými parametry

Odlehčené vlajkovky jsou obecně velmi populární a v případě vivo X80 Lite tomu nebude jinak, obzvlášť s ohledem na cenu a výbavu telefonu. Cenově totiž nový model spadá do střední třídy, ale specifikace má více než slušné. Zmínku si zaslouží především zadní 64Mpx fotoaparát s optickou stabilizací, 50Mpx selfie kamerka s funkcí automatického ostření, AMOLED displej se čtečkou otisků a také rychlé 44W nabíjení pro baterii s kapacitou 4 500 mAh. Potěší i štědré 256GB úložiště a 8GB RAM.

1200 800 vivo X80 Lite 1200x800x

Čím ale vivo X80 Lite zaujme, je bezesporu design, protože kombinace kovu a skla dává telefonu prémiový nádech vlajkovky. V případě varianty Sunrise Gold si pak můžete vychutnat ještě jednu specialitu – záda telefonu umí po vystavení slunci změnit barvu ze zlaté na červeno-oranžovou. Zároveň vivo X80 Lite patří k vůbec nejlehčím smartphonům na trhu.

Dvojitá sleva a 3letá záruka

Nové vivo X80 Lite najdete skladem u Mobil Pohotovosti, kde je zároveň i vůbec nejvýhodnější si novinku pořídit. Do neděle 2. 10. totiž můžete vivo X80 Lite koupit za akční cenu 9 999 Kč (poté 10 999 Kč). Pokud ale u Mobil Pohotovosti zároveň prodáte svůj stávající telefon, ušetříte ještě další tisícovku. A jedině tam taky získáte k telefonu 3letou záruku zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat