Realme Watch 3 Pro s AMOLED displejem, voláním a GPS byly představeny

Realme Watch 3 Pro s AMOLED displejem, voláním a GPS byly představeny
2022-09-08T13:30:09+02:00
• 8. 9. 2022

Zdroj: Fonearena

Společnost Realme dnes uvedla na trh nové chytré hodinky Watch 3 Pro, které o proti předchozímu modelu přinášejí jedno zásadní vylepšení a tím je volání přes Bluetooth.

Nové Realme Watch Pro 3 byly představeny

Hodinky byly představeny v Indii. Oproti loňskému modelu hodinky dostaly také větší AMOLED displej s úhlopříčkou 1,78 palců, rozlišením 368 x 448 pixelů a 325 PPI. Pro lepší čistotu volání jsou hodinky vybaveny funkcí potlačení hluku. Hodinky rovněž nabídnou 110 sportovních režimů, mezi které patří venkovní chůze, vnitřní chůze, venkovní běh, vnitřní běh, jízda na kole, turistika, kriket, jóga, veslování, silový trénink, basketbal, eliptický stroj a další.

relme Watch 3 Pro features 969x951x

Zdroj: Fonearena

Hodinky umí měřit okysličení krve pomocí SpO2, celodenní měření tepové frekvence (umí upozornit na nízkou srdeční frekvenci), stres, kalorie, kroky a také kvalitu spánku. Hodinky Watch 3 Pro jsou vybaveny 3osým akcelerometrem, haptickou odezvou, vícesystémovou GPS a voděodolností dle standardu IP68. Systém také nabídne více než 100 přednastavených stylových ciferníků. Realme Watch 3 Pro budou k dispozici v černé a šedé barvě a na indickém trhu vyjdou na 4 999 rupií, což v přepočtu vychází na 1 600 Kč.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat