Realme Buds Air 3S strčí konkurenci do kapsy

Realme Buds Air 3S strčí konkurenci do kapsy
2022-09-08T11:30:03+02:00
• 8. 9. 2022

Zdroj: Realme

Společnost Realme oficiálně představila očekávaná sluchátka s názvem Buds Air 3S, která rozhodně budou patřit mezi lépe vybavené zástupce v rámci své řady. Případní zájemci by mohli ocenit nadstandardní výdrž baterie, kvalitní zvukový výstup nebo až neuvěřitelné nízkou cenovku. Čínský výrobce hodlá první kusy vypustit na prodejní pulty od středy 14. září.

Plno užitečných funkcí

Uvnitř sluchátek je 11mm měnič s vylepšeným ovladačem na basy a celkem 4 mikrofony přinášejí funkci ENC, která alespoň částečně eliminuje okolní hluk. Vnější část má některé části z měkkého silikonu, aby sluchátka držela lépe v uchu během sportování. Kromě dvojice známých audio kodeků AAC a SBC se ještě odhaluje technologie Dolby Atmos.

Realme Buds Air 3S 1jpg 2280x1000x

Zdroj: Realme

Nesmíme vynechat ani režim nízké latence (69 ms) užitečný při hraní her, funkci Bluetooth v poslední verzi 5.3 či zvýšenou odolnost podloženou certifikací IPX5. Posluchači mají na výběr ze čtyř režimů poslechu, který vždy přenastaví ekvalizér v doprovodné aplikaci Realme Link. Celková výdrž činí 30 hodin, přičemž samostatně zvládnou 7 hodin provozu.

Ovšem stačí 10 minut nabíjení a máte k dispozici další 5hodinovou výdrž. Seznam uzavírají dotykové plošky pro ovládání, rychlé párování, USB-C port u pouzdra nebo připojení k dvěma zařízení najednou. Cena po přepočtu je pouze 778 Kč, přičemž vybírat lze ze dvou barevných provedení (bílé, černé).

Realme Buds Air 3S 4 1600x1064x Realme Buds Air 3S 3 1808x1204x

Zdroj: Realme

Zdroje: event.realme.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat