QuietComfort Earbuds II jsou nová bezdrátová sluchátka od Bose

QuietComfort Earbuds II jsou nová bezdrátová sluchátka od Bose
2022-09-09T13:30:35+02:00
• 9. 9. 2022

Zdroj: GSM Arena

Nová bezdrátová sluchátka Bose QuietComfort Earbuds II od Bose jsou pokračovatelem první verze, který byla uvedena před dvěma roky. Sluchátka přináší vylepšení a také kompaktnější rozměry.

Nová bezdrátová sluchátka Bose QuietComfort Earbuds II

Společnost Bose tvrdí, že sluchátka QuietComfort Earbuds II nabídnou tu nejlepší funkci pro potlačení okolního hluku – ANC na trhu. Sluchátka jsou vybavena funkcí CustomTune pro kalibraci zvuku.

bose 1 808x766x

Zdroj: GSM Arena

Pokaždé, když si sluchátka dáme do uší sluchátka vyšlou zvuk, který změří akustickou odezvu našeho zvukovodu a následně přizpůsobí zvuk a funkci pro potlačení hluku ušitou na míru našemu sluchu. Ve výbavě sluchátek nechybí dva typy silikonových nástavců, jeden slouží pro usazení do ucha a druhý ve tvaru ploutve zajistí dokonalou stabilitu sluchátek v uchu.

bose 2 822x824x

Zdroj: GSM Arena

Každé sluchátko je vybaveno čtyřmi mikrofony, z toho tři jsou umístěna na vnější straně sluchátek. Sluchátka jsou vybavena technologií Bluetooth 5.3, nicméně vícebodové párování zde chybí. Sluchátka jsou voděodolná dle certifikace IPX4. Výdrž baterie by měla čítat 6 hodin a díky nabíjecímu pouzdru se dostaneme až na 18 hodin přehrávání. Sluchátka budou dostupná v černé barvě, později pak přibyde i barva Soapstone. Cenovka je stanovena na 299 dolarů. Již nyní je možné si sluchátka předobjednat přímo u Bose, oficiální prodej pak začíná 15. září.

Zdroj: gsmarena.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat