Nově lze sdílet z Youtube Music na Instagram do Stories

Nově lze sdílet z Youtube Music na Instagram do Stories
2022-09-12T13:30:23+02:00
• 12. 9. 2022

Zdroj: Dotekománie

Každou chvíli se snaží vývojáři zaujmout nějakou novinkou, funkcí nebo rozšířením možností. V některých případech se očekává, že konkurence jednoduše zkopíruje funkcionalitu, ale ne vždy se dočkáme ihned. To je i případ spolupráce mezi Youtube a Instagramem, ale konečně se ledy pohnuly.

Youtube Music a Instagram

Už velmi dlouho lze sdílet písničky ze služby Spotify do Stories na Instagramu, přičemž je k dispozici i odkaz, aby si danou skladbu mohl přehrát kdokoliv. Konečně jsme se dočkali této podpory i u Youtube Music. Jde spíše o rozšíření funkcionality z dřívějška, kdy Youtube zavedl možnost sdílení na Snapchat.

Novinka na sebe neupozorňuje a v podstatě ji objevíte až u samotného sdílení. V seznamu aplikací totiž bude trochu odlišná ikona aplikace Instagram. Měli byste mít dvě k dispozici. Jedna slouží pro zaslání v rámci běžného chatu a je nazvaná jako Direct. Druhá již obsahuje jméno Instagram a slouží právě pro sdílení do Stories.

YouTube Music Instagram Stories 1 1080x2400x YouTube Music Instagram Stories 2 1080x2400x YouTube Music Instagram Stories 3 1080x2400x YouTube Music Instagram Stories 4 1080x2400x

Zdroj: 9to5google (se souhlasem)

Po kliknutí se objeví běžný editor Instagramu. Jakmile zveřejníte písničku, tak kdokoliv, kdo si prohlédne dočasný příběh, může kliknout do horního levého rohu, kde je odkaz do služby Youtube Music. Dle dostupných informací je novinka k dispozici v aplikaci Youtube Music ve verzi 5.23.50, ale je možné, že si budeme muset počkat, až dojde k aktivaci prostřednictvím příkazu ze strany serverů společnosti.

Zdroje: 9to5google.com, xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat