LG má čtveřici nových TWS sluchátek

LG má čtveřici nových TWS sluchátek
2022-08-12T10:20:45+02:00
• 13. 8. 2022

Zdroj: FoneArena

Produktová řada sluchátek Tone Free u jihokorejské společnosti LG se rozrůstá o čtyři nové modely. Zatímco první dvojice s označením T90 a T60 je zaměřena na široké spektrum uživatelů, tak zbývající dva zástupci v podobě TF7 a TF8 cílí přímo na sportovce. Každopádně si výrobce připravil kvalitnější zvuk, vylepšený design nebo více užitečných funkcí.

O třídu lepší

LG Tone Free T90 jednoznačně patří na vrchol nabídky a vysloužila si to díky řadě nových technologií, kde za zmínku především stojí řešení od Meridian Audio, Snapdragon Sound, Dolby Atmos s funkcí Dolby Head Tracking. Ta upravuje zvuk podle pohybu hlavy uživatele. Měniče vyrobené z grafenu rovněž promlouvají do kvality zvuku. Výbava ještě zahrnuje ANC, bezdrátové nabíjení či výdrž 9 hodin. V kombinaci s pouzdrem hrají celkem 27 hodin.

T90 1024x723x T60 1024x723x

LG Tone Free T90 a T60 | Zdroj: FoneArena

U Tone Free T60 vynikne hmotnost 5,6 gramů, přičemž si zachovaly měniče z grafenu, ANC a technologie od Meridian Audio. Maximální výdrž sluchátek činí až 29 hodin, ale najednou zvládnou slušných 9 hodin. Oba modely disponují UV zářením uvnitř pouzdra pro dezinfekci po každém použití.

Sluchátka Tone Free Fit TF7 a TF8 mají jedinečnou technologii SwivelGrip, kdy drží v uchu i při nejnáročnějších cvicích. Opět je k dispozici řešení z dílny Meridian Audio, ANC, UV čištění. Rozdíly tvoří delší výdrž baterie (10 hodin najednou nebo 30 hodin při postupném dobíjení), zvýšená odolnost podložená certifikací IP67. Model TF8 má navrch pouze v připojení k běžeckému pásu bez potřeby Bluetooth pomocí Plug & Wireless.

Celosvětový prodej spustí koncem tohoto měsíce za níže uvedené prodejní ceny.

  • Tone Free T90 – cca 5 520 Kč
  • Tone Free T60 – cca 4 800 Kč
  • Tone Free Fit TF8 – cca 4 776 Kč
  • Tone Free Fit TF7 – cca 4 392 Kč
TF8 1024x723x

LG Tone Free Fit TF8 | Zdroj: FoneArena

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat