Nový fitness náramek AmazFit Band 7 se představuje

Nový fitness náramek AmazFit Band 7 se představuje
2022-07-07T16:30:58+02:00
• 7. 7. 2022

Zdroj: GSM Arena

Fitness náramek AmazFit Band 5, který byl uveden před dvěma roky získává nového nástupce. Je jím AmazFit Band 7, který se ukazuje na fotografiích a nyní jsou dostupné i technické specifikace.

Nový AmazFit Band 7 již letos

AmazFit Band 7, který nese kódové označení Bari, přichází s 1,47palcovým AMOLED displejem a rozlišením 194 x 368 pixelů a maximálním jasem 500 nitů. Náramek je vybaven optickým PPG snímačem srdečního tepu, který náramek umí sledovat nepřetržitě. Kromě srdečního tepu náramek umí také sledovat kvalitu spánku a stres. Po propojení s telefonem pak náramek umí klasicky zobrazovat oznámení, nastavit budík, nebo zobrazit informace o počasí.

gsmarena 002 4 325x215xgsmarena 003 325x215x

Zdroj: GSM Arena

AmazFit Band 7 dokáže sledovat až 100 sportovních aktivit a dokáže je automaticky detekovat. Nejen plavci ocení jeho vodotěsnost až do 5 ATM. Náramek je vybaven interním úložištěm o velikosti 128 MB a bude jej možné spárovat jak s telefony s Androidem, tak i iOS. O výdrž se postará baterie s kapacitou 230 mAh, která by náramku měla zajistit 18denní výdrž při běžném používání a 9denní výdrž intenzivního využití. Náramek by měl být uveden na trh koncem letošního roku a měl by vyjít na 50 dolarů.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat