Dotekomanie.cz

Vodafone zlevnil o 14,3 % tarif s 3 GB FUP

alexey elfimov BtuEEV 8UEg unsplash 5242x3495x

Fotka od Alexey Elfimov z Unsplash

Vodafone se snaží čas od času představit zajímavý tarif, ale zpravidla je omezen po nějakou dobu, nebo jsou na něj navázány podmínky. V květnu jsme vás informovali o tarifu za 336 Kč měsíčně, který kombinuje volné minuty, neomezené SMS zprávy a 3 GB FUP. Vodafone se rozhodl ho mírně poupravit.

Ještě levnější

Mobilní operátor udělal několik změn na původním tarifu, hlavně s cílem snížit jeho cenu. Stále u něj zůstává 130 volných minut do jakékoliv sítě a 3 GB FUP. Co se týče SMS zpráv, tak je již neobsahuje, tedy neomezené posílání. Za každou SMS si tak budete muset zaplatit (1,51 Kč za jednu), ale existuje zde menší klička.

RCS na vzestupu, i po finanční stránce

Pakliže si na mobilu aktivujete RCS technologii, tedy Chat například v aplikaci Zprávy pro Android od Googlu, tak se čerpá jen mobilní připojení k internetu, nebo případě vše funguje přes WiFi. Zde se neplatí za každou zprávu, ale právě jen za spotřebu dat.

Zdroj: Vodafone

Samotná cena po odebrání neomezených SMS zpráv klesla na 288 Kč měsíčně. Stále se tak může jednat o velmi atraktivní tarif pro některé zájemce, kteří si potrpí na data a nějaké volné minuty. K dispozici je tento tarif jen na stránkách Vodafonu a tentokrát nabídka není omezená do určitého data.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version