Uvažujete o koupi nového počítače? Máme pro Vás skvělý tip! komerční článek

Uvažujete o koupi nového počítače? Máme pro Vás skvělý tip! [komerční článek]
2022-06-27T11:59:31+02:00
• 27. 6. 2022
1

Pokud Váš stroj má již odslouženo pár poctivých let, tak jste možná zaznamenali, že jeho výkon není tak oslnivý jako když jste si ho poprvé pořídili. Hardwarová náročnost jednotlivých programů a aplikací se pořád zvyšuje a Váš počítač již nemusí stíhat. Nenávidíte čekání po zapnutí počítače, než se Vám načtou všechny aplikace? Všechno dlouho trvá a nic se nechce načíst? Možná je čas na koupi nového stroje.

Zažijte revoluci v rychlosti

V poslední době se těší čím dál tím větší popularitě stroje od hlavního konkurenta Microsoftu. Počítače od společnosti Apple začínají být totiž cenově dostupnější pro čím dál tím více lidí, a proto není divu, že někteří lidé sáhnou raději po „jablku“ než aby se trápili s „windowsem“. Za stejné peníze dostanete totiž mnohem lépe odladěný systém, který je svižný a responzivní.

I když si pořídíte mac se stejnými specifikacemi jako počítač s operačním systémem Windows, tak Vám můžeme garantovat, že uživatelský zážitek bude mnohem lepší s Applem. Jeden z hlavních důvodů, proč tomu tak je ten, že vývojáři a inženýři ve společnosti Apple ladí operační systém iOS, který běží ve všech zařízeních Apple na specifický hardware. Samozřejmě, že i v případě zařízení mac si můžete vybrat z různých hardwarových variant, avšak i tak je jich mnohem méně než možných variant komponentů u klasických počítačů. Vývojáři v Apple, tak mohou odladit systém do posledního detailu a využít každý kousíček výkonu a vytvořit, tak naprosto dokonalý systém.

Jaké „jablko“ si vybrat?

Společnost Apple jde kupředu a nabízí svým zákazníkům prvotřídní počítače, které využívají nejmodernějších technologií. Na výběr máte z klasických „stolních“ variant mezi něž patří Mac Mini M1, Mac Studio M1 MAX nebo iMac což je originální all-in-one počítač zabudovaný do monitoru.

Pokud potřebuje počítač na cesty, tak rozhodně Vám doporučíme notebook od Apple. Jedná se o modely Macbook. Tento notebook existuje stejně jako jeho stolní kolega více variantách. Ultratenká varianta se nazývá Macbook Air a pokud Vám jde o výkon, tak jednoznačně zvolte Macbook Pro

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 27. 6. 2022, 18:59

Kupovat omezený notebook, který je horší co generace minula 🤣 a v ssd rychlosti horší.. Hmm díky nechci..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat