Dotekomanie.cz

Ze Style+ vznikne další novinka od Nokie

Zdroj: HMDGlobal.com

Zdroj: HMDGlobal

V pořadí o třetí vydanou certifikaci k modelu Style+ se tentokrát postaral známý úřad FCC ze Spojených států. Zařízení zatím nese jen kódové označení TA-1448 a až později zjistíme konečný název od společnosti Nokia. Nicméně první provedené záznamy odhalují některé specifikace, podle kterých by chystaná novinka mohla mít nakročeno do nižší střední třídy.

5G pro masy

Zveřejněné fotografie v databázi FCC přibližují rozměry telefonu, a ty jsou 166,1 x 76,4 mm. Následně uspořádání fotoaparátů v zadní části se velmi přibližuje zpracování u Nokie G11 Plus, kterou bychom také měli poznat během následujících týdnů či měsíců. Samotné objektivy nabídnou rozlišení 48 MPx (hlavní), 5 MPx (ultra-široký), 2 MPx (hloubkový). Co se týče přední selfie kamerky, tak údajně půjde o 16MPx snímač.

Podobu přední strany sice neznáme, ale vzhledem k očekávané nálepce cenově dostupného zástupce lze vyhlížet základní LCD panel. Celkovou výdrž bude zajišťovat článek baterie s kapacitou 5 000 mAh, ke které doplní technologii rychlého 20W nabíjení. Závěrem do nekompletního seznamu můžete ještě přidat podporu sítí 5. generace, dvoupásmového WiFi se standardem 802.11 ac nebo v základu operační systém Android 12.

Zdroj: MySmartPrice

Zdroj: mysmartprice.com

Exit mobile version