Xiaomi 12 je tady. V předprodeji k němu získáte nové Xiaomi Watch S1 sponzorovaný článek

Xiaomi 12 je tady. V předprodeji k němu získáte nové Xiaomi Watch S1 [sponzorovaný článek]
2022-03-31T19:00:04+02:00
• 31. 3. 2022

Nadupané vlajkovky Xiaomi 12, 12 Pro a 12X míří na český trh a hned zpočátku se jejich koupě obzvlášť vyplatí. V rámci předprodeje totiž k telefonům získáte hned několik dárků a jedním z nich jsou i nové chytré hodinky Xiaomi Watch S1 v hodnotě 5 500 korun, kterým nechybí ani podpora pro bezkontaktní platby.

Xiaomi 12, 12 Pro a 12X jsou vlajkové modely se vším všudy a potěší zejména ty, kteří od telefonu požadují kvalitní displej, špičkový fotoaparát, bezprecedentní výkon a zejména ultrarychlé nabíjení. Řada Xiaomi 12 totiž nabízí bezkonkurenční nabíjení o výkonu 120W, takže z nuly na 100 % ho stihnete nabít do 20 minut.

Xiaomi Watch S1 jako dárek

Špičkové parametry však nejsou tím jediným, čím řada Xiaomi 12 zaujme. V rámci předobjednávek, které běží od dnešního dne do 13. dubna, dostanete k telefonům zajímavé dárky. Kromě bezplatné opravy displeje získáte k Xiaomi 12X zdarma špičková sluchátka Xiaomi Buds 3. A ještě zajímavější dárek na vás čeká při koupi Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro – k těm dostanete Xiaomi Watch S1, zcela nové chytré hodinky s podporou bezkontaktních plateb.

Xiaomi 12 darky 1200x628x

Při koupi některého z nových telefonů u Mobil Pohotovosti navíc získáte prodlouženou záruku na 3 roky. A pokud při koupi Xiaomi 12, 12 Pro nebo 12X zároveň prodáte svůj stávající telefon (tablet, notebook nebo chytré hodinky), získáte ještě 15% bonus k výkupní ceně. Více zjistíte na této stránce.

První Xiaomi hodinky s podporou NFC plateb

Kromě zmíněné trojice telefonů si ale Xiaomi přichystalo také nové chytré hodinky Xiaomi Watch S1 a Watch S1 Active. Ty kromě AMOLED displeje, podporu pro telefonní hovory či senzoru pro měření SPO2 potěší především podporou NFC plateb.

Xiaomi Watch S1 1200x800x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat