IKEA představuje Bluetooth reproduktor s lampou VAPPEBY

IKEA představuje Bluetooth reproduktor s lampou VAPPEBY
2022-03-30T19:30:21+02:00
• 30. 3. 2022

VAPPEBY; Zdroj: Ikea

Společnost Ikea je známá především svým nábytkem, pro jehož sestavení potřebujete mnohdy pevnější nervy. Firma se ale čím dál více soustřeďuje na chytrá zařízení, zejména do domácností. Nabídka se postupně rozšiřuje, čehož je důkazem i nová chytrá lampa, která se hodí na zahradu a třeba i někam ven pod stan. Novinka se jmenuje VAPPEBY.

VAPPEBY

Lampa VAPPEBY je taková kombinace reproduktoru a zdroje světla. Samotná baterie má posloužit na 12 hodin přehrávání, ale není jasné, jestli tato hodnota v sobě obsahuje i případné svícení. Zdroj světla jde nastavit na dvě úrovně. Vzhledem k tomu, že VAPPEBY je určeno i do venkovního prostředí, tak není divu, že je zde certifikace IP67, díky čemuž odolá vodě a prachu.

PH185052 900x1200x

VAPPEBY; Zdroj: Ikea

Ikea se chlubí, že VAPPEBY umí produkovat 360° prostorový zvuk. Navíc se jedná dle společnosti o jeden z prvních produktů s podporou funkce Spotify Tap. Ve své podstatě jde o stisknutí speciálního tlačítka pro jednoduché pokračování poslouchání hudby z mobilního telefonu.

„VAPPEBY považujeme za nepostradatelného společníka na balkóně, na zahradě nebo kdekoli jinde. Když si chcete užívat kouzelné okamžiky s rodinou a přáteli, zvuk a světlo jdou ruku v ruce. Dva různé režimy svícení, dlouhá výdrž baterie a dobrá odolnost vám pomohou navodit tu správnou atmosféru," říká Stjepan Begic, produktový manažer v IKEA of Sweden.

Lampa VAPPEBY bude dostupná i na českém trhu od dubna tohoto roku za cenu 1 690 Kč. Bude se nabízet v šedé a modré barvě.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat