Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – nejen série Galaxy S22 a Note 11

mobily 28 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – pro seniory a do náročných podmínek

Samsung Galaxy S22

Na český trh již míří top modely od Samsungu. Mobil Galaxy S22 (první dojmy) může zaujmout ty, kteří hledají menší top model a s dobrou výbavou. Zde ale ale došlo v porovnání s předchozí generací ke zmenšení kapacity baterie.

 

Specifikace Galaxy S22

Samsung Galaxy S22+

Verze Plus (první dojmy) nabízí větší displej, kapacitu baterie a také rozměry jsou větší. Dokonce se nabízí rychlejší technologie nabíjení, ale ostatní specifikace jsou stejné.

 

Specifikace Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22 Ultra

Model Ultra zpravidla nabízel jen větší rozměry a lepší některé specifikace, ale letos došlo ke změně. Sice se nabízí Galaxy S22 Ultra, ale mobil se dá popsat jako další Note. Samsung jednoduše zredukoval své top modely. Pokud jste chtěli mobil se stylusem a stýská se vám po nástupci Note, tak právě Ultra (první dojmy) je mobil, který by se vám měl zalíbit.

 

Specifikace Galaxy S22 Ultra

Vivo Y76 5G

Na český trh vstoupila novinka Vivo Y76 5G, což je mobil střední třídy s podporou sítí páté generace. Mezi přednosti patří rychlé 44W nabíjení.

Specifikace Vivo Y76 5G

Redmi Note 11

Relativně dobrá cena a výborné specifikace na danou třídu. I tak se dá popsat novinka Note 11 od značky Redmi spadající pod Xiaomi.

 

Specifikace Redmi Note 11

Redmi Note 11S

Také se nabízí S verze modelu Note 11. Novinka Redmi Note 11S, sice nemá 5G, ale může se pochlubit 108MPx foťákem. Došlo ale i na výměnu procesoru. Je tedy otázkou, jestli dáte přednost 5G nebo více megapixelům.

Specifikace Redmi Note 11S

Exit mobile version