Mapy.cz dostávají veřejné profily

Mapy.cz dostávají veřejné profily
2022-02-25T06:13:28+02:00
• 24. 2. 2022

Zdroj: Mapy.cz

Seznam.cz se snaží starat o svou službu Mapy.cz. Pomalinku se snaží dohnat konkurenční platformy v některých ohledech. Tentokrát se služba více posouvá mezi sociální sítě.

Aplikace Mapy.cz dostává nové sekce

Veřejný profil

Již nějakou dobu se nabízí mnoho zajímavých funkcí, přičemž se vývojáři zaměřují i na sdíleni recenzí a fotografií. V tomto týdnu byla představena další novinka, která nabízí veřejné profily. Můžete si tak prohlédnout hodnocení a obsah konkrétní osoby a třeba se i inspirovat.

„Veřejný mapový profil uživatele v naší aplikaci nabízí všechny nahrané fotografie a hodnocení jeho majitele, které udělil podnikům nebo službám. Z detailu fotky na veřejném profilu se ostatní lidé například dozví, kdo je v rámci naší komunity zdatný fotograf nebo věrohodný recenzent. Uživatelé také uvidí, jaké fotky majitel profilu sdílel, kolik získaly lajků nebo kolik mají zobrazení. V tuto chvíli můžeme mluvit o nově vznikající seznamácké „sociální síti“ pro naše mapové fanoušky, kteří se budou moct pochlubit svými příspěvky ostatním,“ říká Jakub Faifer, produktový manažer Mapy.cz

Jakub Faifer, produktový manažer Mapy.cz, uvádí, že si od této novinky slibují větší důvěryhodnost, jak pro nové i stávající uživatele. Dá se říci, že si firma také slibuje větší sdílení na sociálních sítích, z čehož může plynout přirozený marketing a propagace celé služby.

mapy notifikace 1200x1200 10122021 1200x1200x

Zdroj: Mapy.cz

Veřejné profily mají být dostupné v aplikacích pro mobily i na webu, ale u nás jsme novinku zaznamenali jen na webu. Aplikace pro Android ji ještě neobsahuje, ale zřejmě jde jen o dostupnost aktualizace.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat